Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות גרוע בקיה ירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, THE ONE AND ONLY כתב:

היום הייתי במיצובישי ירושלים(חברת כלמוביל)

עולם אחר של שירות!

הנציג,אדיר,קיבל את פניי עם חיוך,הסביר לי בסבלנות על הרכב בו הבעתי עניין(מיצובישי asx) ואפילו הצליח לארגן לי באופן ספונטאני נסיעת מבחן על האוטו(למרות שאמורים לתאם את זה מספר ימים מראש)

לבסוף השיג לי הנחת מזומן בסך 4,000 ש״ח!(רק 1,000 פחות ממבצע חבר שהסתיים לפני חודש)+ איתוראן פוינטר בשווי 1,000 ש״ח מתנה!!

לסיכום:גם קניתי רכב לשביעות רצוני וגם יצאתי עם חיוך!

זה בדיוק העניין כדי למכור ספורטאז׳ אפשר להיות גם מגעיל וסנוב כלפי הלקוח וכולם קונים.

כדי למכור asx צריך אשכרה להיות נחמד ומסביר פנים.

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 8 שעות, WE988244 כתב:

בכדי למכור ASX באמת צריך להחזיק אנשי מכירות טובים, עם הנחות, ומתנות, העיקר תקח,

בשביל הקיה אנשים יגיעו גם בלי שירות.

אבל בכל מקרה תתחדש תהנה ותסע בשלום.

בכדי למכור ASX לא צריך בכלל סוכני מכירות.

אפשר סתם להשאיר אותם עם מפתח בסוויטש בחניון של ביה"ח מאיר בלילה וגם אז בספק אם מישהו יגע בהן.

נכון שהמילה מיושנת היא עובדתית.

אבל היא מוצגת בקונטציה רק שלילית.

יש לה גם כמה יתרונות אתם יודעים...

• מצחיק 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש.

רכישת רכב היא לדעתי חבילה שכוללת כמה מרכיבים. אחד מהם הוא חווית הרכישה.

החבילה שהייתה עדיפה עלייך היא ה-ASX וזה סבבה. אם לכל אחד לא היו העדפות אחרות כולם היו רוכשים את אותו הרכב.

תהנה מהרכב.

• אהבתי 1
פורסם

אז למה בחרתי asx...

1. מרווח גחון 21.5 סנטימטר(כמו בלנדקרוזר שעולה פי 3)ואפשר להתקין צמיגי כביששטח ולנסוע בשבילים.

2. סחירות גבוהה.

3. האוטו נמצא כרגע במלאי ולא צריך להמתין חודשים רבים להגעת הרכב לארץ(מכרתי את הקשקאי 2014 שלי לפני 10 ימים במחיר מצויין ואני תקוע בלי אוטו..)

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

אתה יכול לקרוא את הביקורת שכתבתי על הרכב,

הוא לא חף מחסרונות... הוא בהחלט פשרה והביקורת נכתבה לא מעט ביחס לאוטלנדר שקדמה לו.
הדגם החדש נותן מענה לחלק מהמגרעות שציינתי כמו כיול גיר, מנוע, מתלים.
מה שבעיקר מפריע לי הוא רעשי הנסיעה במהירות גבוהה והרדיו המאפן של גיל קאר (הי"ד) שנפתר ע"י פריצה ודונגל קארפליי שעובד לא רע.
חוץ מזה... הסובארו DL של שנות השמונים זה ה AXS של עכשיו.
פשוט, לא מתחכם, אמין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אני עדיין לא מבין איך בגלל יחס של סוכן מכירות ההחלטה לגבי האוטו משתנה, הרי שיש מאפיינים שונים ומשונים בין רכבים שונים, מנועים שונים, אבזור שונה ועוד 1001 פרמטרים שגרמו לך להחליט על רכב כזה או אחר. לא אהבת את היחס במקום מסוים, לך לסוכנות אחרת.. הם הפסידו את העמלות עליך. אבל לקחת רכב אחר, שהוא פשרה זה הפסד של הלקוח בלבד.

בכל מקרה תתחדש ותהנה פות"ש.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

למען האמת מראש פזלתי לכיוון ה asx (גם מרווח גחון, גם סחירות גבוהה וגם מחיר סביר)

הלכנו לראות יד שנייה בסוכנות טרייד אין,אשתי פסלה אותו בגלל תא מטען קטן והמחיר שביקשו על יד 2 היה 15 אלף מעל המחירון(שזה ממש מוגזם).

הלכנו לראות קיה סלטוס יד 2 מפרטי(וגם שם המוכרת התעקשה על 7K  מעל מחירון)

לבסוף,החלטנו על רכב חדש וזמין: חזרתי למה שרציתי מהתחלה(ושאשתי תישאר עם הספורטאז' שלה..)

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 22.2.2022 בשעה 12:55, THE ONE AND ONLY כתב:

(התעניינתי בקיה ספורטאז׳).

מכיוון שתוך חודש(לפי פרסומים) מגיעה הצורה החדשה של הרכב ושאשתי עובדת בארגון שמשוייך למועדון הו״ט ביקשתי לקבל את ההנחה לחברי המועדון(6,000 שקל) לפי המבצע מכירות שהתקיים לפני חודש בקיה.

הבעתי את הסכמתי לקבל את הרכב מהצורה הישנה(שנמצא כרגע במלאי) אבל נעניתי בהרמת קול של איש המכירות ״אז יש צורה חדשה אז מה?״

גם עכשיו אין עדיין מידע מדוייק מה חגיע, מחירים רמות גימור/מנועים. 

image.thumb.png.0f23f972c24c571d33207f198df9763b.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 28.2.2022 בשעה 07:33, סולל הדרך כתב:

בכדי למכור ASX לא צריך בכלל סוכני מכירות.

אפשר סתם להשאיר אותם עם מפתח בסוויטש בחניון של ביה"ח מאיר בלילה וגם אז בספק אם מישהו יגע בהן.

נכון שהמילה מיושנת היא עובדתית.

אבל היא מוצגת בקונטציה רק שלילית.

יש לה גם כמה יתרונות אתם יודעים...

היא לא מיושנת היא MATURE ;)

• מצחיק 1

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שאלה קשה. סובייקטיבית - שחק פתח תקווה. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...