Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מדובר ברכב שנת 2003 מיצובישי פג׳רו, 

על שלט הנעילה מרכזית של הרכב מולבש קוד, והשלט לא עובד טוב. הפסיק לנעול או לפתוח את הרכב ( חוץ מהבגאז הוא כן נועל) וכן הוא מונע ממני להניע את הרכב (אין סטרטר)  לסירוגין ( כרגע החלפתי בטריה וחזר להניע אבל לא לנעול) 

על כן אני מעוניין לבטל אותו ולהחליף לנעילה מרכזית אחרת ללא קוד, ושלא מונעת מהרכב להניע כלל.

לפני שנה וחצי נעזרתי פה בפורום לבטל קודנית ספורטק עם כספת במזדה 3 ועם קצת תקלות פה ושם בסוף הצלחנו 

השלט הקיים ברכב:

http://www.up2me.co.il/imgs/1540108.jpg

אני מאמין שקידוד אין קשר לבצע (כי אני חושב שהאימובלייזר במפתח ולא בשלט) וכדאי להחליף כבר את כל המערכת נכון? 

אם כך האם הסט הנ״ל יתאים

₪ 18.62  40% Off | NEW Car Remote Central Door Lock Keyless System Remote Control Car Alarm Systems Central Locking withAuto Remote Central Kit
https://a.aliexpress.com/_uJ3fsY

אם אפשר לנתק את הקודן כבר עכשיו ואת המערכת השניה להפעיל כשתגיע 

תודה רבה 

פורסם

זה שלט של איתורן. ישן מאוד. חפש מקומות שעובדים אם איתורן. וינתקו אותו. 

במקומו תתקין שלטי נוחות.

כמובן יש להוציא את כל האיתורן.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

אני לא יודע איך מנתקים.  בדרך כלל יש קופסה שחורה שמתחברת צמה אם הרבה חוטים.

יכול להיות מה שמצאתה. זה אנטנה שלו.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

הצלחתי לנתק עקבתי אחרי זה ואז מצאתי את הכבל של הסטרטר החתוך.. 

חתכו אותו ממש רחוק ואי אפשר לחבר אותו אני אחבר כבל בין לבין עם שוקולדים(מחברים) זה בסדר? הכבל עבה יחסית אז אני מפחד שיהיה עומס חשמלי..

ועכשיו להזמין את השלט החדש האם חברה טובה מה ששלחתי? 

• תוכן חדש...