Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכברים כרסמו צינור מתזים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Screenshot_20220214-191010_WhatsApp.thumb.jpg.416ea0cae0d84492c13bb7be5fb56b37.jpgמשהו הזוי שפעם ראשונה נתקל בו עכברים כרסמו לי את הצינור של הווישרים לא נעים בכלל .  מישהו נתקל בדבר כמו ויודע איך פותרים את הנושא שלא יקרה שוב . 

פורסם

כדי לפתור את הבעיה הנוכחית אפשר לחתוך את החלק עם החורים ואז לחבר את שני הצדדים עם כזה דבר
5mm Straight Plastic Barbed Nylon Tubing Connector Water Pipe Joiner Fuel  Hose | eBay
יש כאלה בכל מיני גדלים בטמבוריות.

פורסם

לי נכנסו עכברים/חולדות למזגן ואכלו לי את כל החיוט. לקח לי יומיים למצוא את כל החוטים ולתקן אותם 

B2EE2578-D052-400A-80BE-51AB3262DBEC.png

9F7E328E-0616-4AF5-97B3-17F026E46976.png

C55CEF6C-3266-4AE6-8A0A-6404EB15EF6C.png

2A777C80-DCEC-4342-B281-AB5DA5BBB1B5.png

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 8 שעות, Ron Poh כתב:

שיהיו לך חתולים ששורטים לך את הצבע של הרכב ניראה אם תדבר כך,

וקצת להשכלתך הכללית מאז שהחלו להשתמש בחומרים ממוחזרים בתעשיית הפלסטיק והחוטים (הציפויים שלהם) החומרים התחילו להיות אהובים על עכברים (כניראה חלק מהחומרים שנוספו בגלל המיחזור טעימים לחך שלהם) וזו בעיה עולמית ולא חתולים!

קובי

:-)

פורסם (נערך)

בעיה מוכרת היטב בחו"ל. קראתי עליה במגזינים גרמניים כבר לפני עשרות שנים. ביס בצינור קירור זה עוד סבבה, כשאוכלים לך את הצמת מנוע זה אסון.

יש שם מוצרים פופולריים להברחת מכרסמים על ידי רעש על קולי.

https://www.amazon.de/dp/B08R7K9THX/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_A27KXPCJ3DR1KABRAPV3

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לפני כמה שנים אחי שגר באוסטריה גילה שבמאזדה3 שלו התמקם סמור בתא המנוע. ההוא לפחות חיסל רק את בידוד קיר האש, ונמנע מהחשמלים.

עדיין, זה חרא של דבר להחליף חלקים ברכב כמעט חדש בגלל דבר כזה.

פורסם

ממש לא צרה חדשה

גם בחיל הים החולדות היו עולות לכלי השייט ומכרסמות כבלי חשמל.

הן היו ככ גדולות שאף חתול לא העיז להסתובב על הרציף! 

עכשיו שאני חושב על זה, אולי אפשר לגדל חולדות ליד הרכבים שיבריחו את החתולים 😆

• מצחיק 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 4 שעות, locus כתב:

ממש לא צרה חדשה

גם בחיל הים החולדות היו עולות לכלי השייט ומכרסמות כבלי חשמל.

הן היו ככ גדולות שאף חתול לא העיז להסתובב על הרציף! 

עכשיו שאני חושב על זה, אולי אפשר לגדל חולדות ליד הרכבים שיבריחו את החתולים 😆

מה? אני לא איש ים אבל הבנתי שבחילות ים עכבר על אניה זה סוג של מזל רע מאד?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

חולדה על אניה זה פוטנציאל לנזק עצום, וההתרבות שלהן אקפוננציאלית עם זמן מחזור של 3 שבועות (זה נתון מהזכרון).

אם מישהו ראה פעם חבלים של קשירת אניות לרציף יש עליהם דיסקיות גדולות - נועדו להפריע לתנועת החולדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, thebaron כתב:

מה? אני לא איש ים אבל הבנתי שבחילות ים עכבר על אניה זה סוג של מזל רע מאד?

שריקות. אסור לשרוק על ספינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...