Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, pl7410 כתב:

חבר'ה אפשר לקפל, רוסיה לא תמשיך אחרי סנקציות כאלה

אני מקווה שלקדירוב יש פראדה להחלפה כי גם הם מחרימים את רוסיה.

פורסם
לפני 8 שעות, קורן בן אשר כתב:

אבל אז איך יעשו זה? (תמונה אקראית מגוגל)

adidas gopnik tracksuit - Hot Sale

יוחזרו לשוק מגוון המותגים האגדיים משנות ה 90.

Screenshot_20220308-082251_(1).thumb.png.a978112fadf732cb6935fa3b154572cd.png

• מצחיק 8
  • רעיון טוב! 2

פורסם

adadas זה כמו מישהו ממש מצונן שאומר אננס

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אהבתי את AILE. הכלאה של נייק עם אדידס בשילוב עם Hike המוכר.
*בואו לא נצחק על הרוסים. ראיתי אתמול בחדשות מה ערסים עושים בשביל כפכף שנראה כמו בית שימוש של קרוקס.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

https://www.mako.co.il/news-world/ukraine_russia_war/Article-6e5f34b18886f71026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

אני אשמח מאוד אם מישהו שיושב בממשלה ורואה את זה יחליט בחוכמה למקם אותם באיזור ים המלח וחלזק את המקום דמוגרפית. ככה גם מלונות ים המלח יקבלו כח אדם שהם כה משוועים אליו

הרי תחשבו על זה שאפשר ישר למקם אותם בבניה מהירה באיזור, קארוונים ואפילו אוהלים. כרגע לא חם שם ממש לא קר. ואז בהמשך להגיע למבני קבע

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

הבולענים הם בעיה לא קטנה.

זה ייראה ממש רע כשמשפחה שברחה מאוקראינה תאבד את החיים ותיפול לתוך בולען באזור שידוע כמאוד בעייתי כרגע.

חוץ מזה, זה אזור "לא מדהים" לחיות בו. אין שם כמעט כלום, כולל עבודות עם שכר נורמלי.

אבל כן, לא חסרים מקומות לשים אותם.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם
לפני 14 דקות, eladns כתב:

https://www.mako.co.il/news-world/ukraine_russia_war/Article-6e5f34b18886f71026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

אני אשמח מאוד אם מישהו שיושב בממשלה ורואה את זה יחליט בחוכמה למקם אותם באיזור ים המלח וחלזק את המקום דמוגרפית. ככה גם מלונות ים המלח יקבלו כח אדם שהם כה משוועים אליו

הרי תחשבו על זה שאפשר ישר למקם אותם בבניה מהירה באיזור, קארוונים ואפילו אוהלים. כרגע לא חם שם ממש לא קר. ואז בהמשך להגיע למבני קבע

אני בטוח שמהנדס אלקטרוניקה, רופא או מתכנת ישמחו לגור בקארוון בחור עם 40 מעלות חום ולעבוד בבית מלון בשכר מינימום.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים זה זמני. אני לא מאמין שישארו פה לנצח.

כל אחד מתגעגע לבית שלו. יגמר הבלאגן יחזרו

@יוסי פרנקוס ליד קליה עדיין אין בולענים.

זה רק ליד מצפה שלם ועין גדי.

אפשר לגור באובנת ובקליה ללא חשש

וגם לשכן אותם ליד המלונות. להרים שכונה יש מאין. חשמל יש? יש! מים יש? יש! קדימה רוץ

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדובר על עולים, מניח שרובם באים כדי להישאר. ואל תדאג, מי שירצה לעבוד בבית מלון בטוח שיקבלו אותו. רק שרובם באים עם השכלה ומקצועות שכנראה יאפשרו להם לעבוד בדברים אחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, eladns כתב:

כן בואו ניקח אוכלוסיה מוחלשת, נבודד אותה משאר האוכלוסיה באיזה חור שאף אחד לא רוצה לגור בו כדי שיעבדו בעבודות שאף אחד לא רוצה לעבוד בהן.

בארה"ב זה נקרא גטו, זה מודל עם חשיבה לטווח הקצר בלבד. זה גם מה שעשו לאטיופים כשהם עלו לארץ, במקום לדחוף אותם להשתלב בחברה בידדו אותם בערים/שכונות נפרדות מה שכמובן יצר פער חברתי של קהילה חלשה ומבודדת עם בעיות של אלימות ופשיעה.

עולים חדשים צריך לפזר ולאכלס בין הצברים ולתת להם דחיפה להשתלב ולא לנצל אותם ככוח אדם סוג ז'

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

צריך להבחין בין שתי אוכלוסיות:

עולים - צריכים לקבל יחס כמו שמקובל לתת לעולים ב-2022, וסביר שאחוז גבוה יתרום לחברה ולכלכלה. תמיד יהיו אלה שלא יקלטו וכאלה שישתמשו בישראל כמקפצה בדרך לקנדה/ארה"ב/אוסורליה, אבל בגדול תהיה תרומה.

אוכלוסיה אחרת היא זו שאינה זכאית להתישב בישראל - את אלה אפשר לישב במקלטים זמניים עד שימשיכו בדרכם. כאן הדגש צריך להיות ארעיות, אבל תנאי חיים סבירים, גם אם מדובר במתקן שאינו של קבע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, eladns כתב:

כגון?

רופאים שחסר לנו?

אנשי מחשוב?

נהגי אגד?

למשל זה.

באוקראינה אין רפואה, מחשבים אוטובוסים?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...