Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, arik100 כתב:

NATO הוא ארגון לוחמני ותוקפני מידי בית היוצר האמריקאי.

את מי נאטו תקפו?

לפני 4 שעות, arik100 כתב:

האמריקאים חושבים שרוסיה זה כמו יפן שיהיו בית חרושת מודרני וכנוע בפני האמריקאים אבל הרוסים עוד לא ויתרו על הגאווה הלאומית שלהם

הרוסים היו מתים שיהיו להם את היכולות התעשייתיות של היפנים. בלי מאגרי האנרגיה שלה, רוסיה היתה מדינת עולם שלישי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לרוסיה כמדינה מה עוזרים כל מאגרי האנרגיה האלה? הרי הושיבו אוליגרך כזה או אחר על כל משאב טבעי, הוא עושה את הרווח שלו ומעביר אותו למקומות אחרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, falou כתב:

הרוסים היו מתים שיהיו להם את היכולות התעשייתיות של היפנים. בלי מאגרי האנרגיה שלה, רוסיה היתה מדינת עולם שלישי

ומה חסר לרוסים כדי להגיע לזה?

משאבים יש, כח אדם איכותי יש, רק ההנהגה חרא.

אה, יש רק את הבעיה שאותו כח אדם איכותי בורח למערב בהזדמנות הראשונה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, falou כתב:

את מי נאטו תקפו?

פתיח: לא מצטרף לטענה. 

אבל - אני כן חושב שההפצצה של יוגוסלביה ע''י נאטו היא תקיפה פר אקסלנס.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם (נערך)
לפני כשעה, hwgeek כתב:

בשביל דרישות כאלה העולם לא ילך לעימות גרעיני, יקריבו את אוקריאנה עם כל הצער שבדבר וזהו חזל"ש.

העולם היה מוכן להקריב את אוקראינה גם לפני המלחמה מספיק שפוטין היה מאיים לסגור את ברז הגז.
העניין הוא שהאוקראינים לא מוכנים לסבול\לספוג את השליטה של הקרמלין על אוקראינה ולכן הם עשו מהפכה אזרחית ב2013. בגלל זה השאלה כרגע היא לא את מי המערב מוכן להקריב אלא האם אוקאינה עצמה מוכנה לספוג את הדרישות של פוטין בשם הפסקת המלחמה.

כרגע פוטין הבין שהמבצע הקרקעי לכיבוש אוקראינה נכשל לכן הוא צריך איזושהי תמונת ניצחון עבור הרחוב שלו שרצות בו רוחות על מהפכה. השאלה היא מה הצעד הבא... האם הוא יתן לצבא פקודה להתחיל בהפצצות שטיח ויגרום למאות אלפי\מיליוני הרוגים אזרחיים?
זה יכול לעצבן את המערב ויגרום לאוקאינה ולעולם לשנוא אותו עוד יותר ויגביר את אי היציבות אצלו במדינה.
להתחפר בעמדות ולהמשיך במלחמת התשה עם האוקראינים כמו שהיה עד כה בדונבאס?
לא יעצבן את המערב יותר אבל ימשיך במצב הנתון של הסנקציות ואי היציבות.

לסגת עד לגבולות של מחוז דונבאס? 

יכול להיות שהאוקראינים יבחרו להמשיך להילחם ולהדוף את הרוסים.
לסגת ולהודות בכישלון?

פגיעה קשה באגו. 

לפני כשעה, falou כתב:

את מי נאטו תקפו?

יוגוסלביה, אפגניסטן, עיראק.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

עוד עידכון מהשטח מאנשים שיצאו להפגנות ברוסיה: זורקים אותך ישר לתא מעצר להתאוורר, בשחרור אומרים לך ״אם תמצא את עצמך כאן פעם שניה - 15 שנים כלא״.

• מבאס 1
פורסם
לפני כשעה, yoni2sh כתב:

אני אופטימי,,,זה היה 2 לפני כמה ימים

לא זה לא, ורצוי שתתעלמו מהאתר הזה. DEFCON זה לא מידע שמשוחרר לציבור!

האתר מתופעל עצמאית והמספרים שם מופלצים, בערך כמו "שעון יום הדין".

• אהבתי 2
פורסם
לפני 7 דקות, Gavrik כתב:

עיראק.

בעיראק למיטב זכרוני זו הייתה קואליציה של מדינות שאיננה נאט"ו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, פינדר כתב:

גם לוב.

לא חושב שזה היה נאט"ו.
זה היה בעיקר צרפתים ובריטים שבטח לטשו עיניים על הנפט והגז שם. לא הבינו לאיזה תסבוכת הם יכניסו את המדינה.
האמריקאים לא הצטרפו ואפילו היו נגד אם אני זוכר נכון. בדיוק קדאפי ויתר על פצצות אטום תמורת נורמליזציה, אז אני מניח שהאמריקאים לא רצו את התמונה הזו - ויתרת על אטום ועשית הסכם עם אמריקה? אתה מת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפעמים צריך לעשות הקרבות , וההקרבות הללו מול רוסיה הם בוטנים.

חוץ מזה שהסנקציות פוגעות גם במערב עם מחירי האנרגיה המטורללים והפגיעה באזרחי רוסיה ואירופה וכולם בעצם

• תוכן חדש...