Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספטמבר 2020 קיבלתי דו״ח מהירות ודיברתי עם עורך דין שהגיש בקשה להישפט ב-18/10/2020 וכמו כן קיבל אישור ממשטרת ישראל על כך שהבקשה אושרה והוא יקבל על כך זימון.

לא קיבלנו זימון למשפט ועברה מעל שנה, לכן:

1. האם הדו״ח מבוטל? איך אפשר לוודא זאת?

2. האם לדעתכם אני צריך לקבל חזרה אחוז מסוים משכר הטרחה של עורך הדין? מה נהוג?

2016 BMW M235i.

פורסם

פרק הזמן העומד להעמיד אדם לדין הוא שנה מיום קבלת ההודעה על הרצון להישפט, כאמור ברישא של סעיף 230 לחסד"פ:

230. הודיע אדם לפי סעיף 229(א) שברצונו להישפט על העבירה, תישלח לו הזמנה למשפט תוך שנה מיום שנתקבלה הודעתו; ...

כך שבין אם בוטל הקנס ובין אם לאו, לא ניתן להעמידך לדין בשלב זה.

אשר להחזרים מעו"ד - תלוי בהסכם שנחתם ביניכם. אני נוטה להאמין שלא תוכל לקבל החזר כלשהו, אלא אם סייגתם עניין זה או אחר.

פורסם

לנסות לדבר עם העו"ד לא עולה כסף ועשוי להניב החזר של חלק משכר הטרחה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האמת שדיברתי איתו, סגרנו את הדברים בנינו.

השאלה היותר מטרידה היא איך יודעים האם הדו"ח התיישן או לא - לעורך הדין לא הייתה תשובה קונקרטית; הוא רק אמר להמתין.

2016 BMW M235i.

פורסם

הזימון צריך להשלח בדואר רשום לכתובתך כפי שהיא רשומה במשרד הפנים. אם היא לא מעודכנת, זו תקלה שלך.

הדגשתי להשלח, כי אם הוא נשלח ולא הגיע מסיבה כלשהי, גם אם היא לא תלויה בך, זה יהיה חתיכת טרטור להתעסק עם זה.

הרוב ממתינים, ואם לא קורה כלום, הכל טוב. ואם מגלים אחרי כמה שנים שפתאום יש לך הרשאה צריך להתחיל לריב עם הרשויות.

אולי אפשר ליצור קשר עם מזכירות בית המשפט, אבל אין לי מושג אם הם יכולים לבדוק על בסיס מספר דוח בלבד (כי הרי את מספר התיק אין לך).

נסה גם לבדוק באתר המשטרה אולי גם שם אמור להתעדכן סטטוס בהתאם לפתיחת התיק.

פורסם

האישור לבקשה לזימון נשלח למשרד עורך הדין והוא שלח לי אותו דאז (אוקטובר 2020). מאז לא היה אף עדכון ולא זימון למשפט.

2016 BMW M235i.

פורסם

כאמור, וככל שתיאורך נכונים ואמיתיים, בשלב זה אין צורך לעשות דבר. כך או אחרת - לא ניתן לפעול כנגדך בעניין זה.

לטובת השקט שלך והסדר הטוב, אם תרצה, תוכל לברר כאן: https://ecom.gov.il/voucherspa/input/318?clear=true

בחר ״רשיון נהיגה״, הזן את תעודת הזהות ומספר רשיון הנהיגה, וצפה בתוצאות. 

• אהבתי 1
פורסם

תודה רבה על התשובה. אכן רשום שאין תיקים פתוחים, אך הדבר יכול להיות מטעה, מכיוון שתיק שהוגש עבורו בקשה למשפט גם לא יופיע כפתוח, אך גם לא בהכרח סגור מכיוון שלא היה משפט.

2016 BMW M235i.

פורסם

הפוך גוטה.

תיק סגור הוא תיק שתמו בו ההליכים; בין אם כתוצאה מהודאה ותשלום הקנס, בין אם בשל החלטת בית משפט, ובין אם התובע החליט שלא להגיש בגינו אישום.

תיק שעתיד להיות דיון בעניינו יהיה תיק פתוח.

אם לא מופיע תיק פתוח - אתה יכול להיות שקט.

פורסם

יש לי תיק נוסף שהגשנו באמצעות עורך הדין שלי בקשה להישפט וקיבלנו אישור שנקבל זימון למשפט. תחת החיפוש באתר לא מופיע תיקים פתוחים, ולא עברה שנה.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

או שאתה טועה והמערכת מציגה כאלו שלא שולמו/הוגשה עבורם בקשה למשפט בלבד. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

המשך בחייך

יגיע תבקשו לבטל עקב התיישנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לגבי הבדיקה באתר רשות האכיפה והגביה - 

מדובר בהפניה שגויה. 

ברגע שאושרה הבקשה להישפט, נסגר התיק 

ברשות האכיפה והגביה. אם ירשיע בית המשפט 

ויקבע קנס, הקנס ישולם למזכירות בית המשפט 

ולא למרכז לגביית קנסות ברשות האכיפה והגביה. 

למעשה, במקרה של הזמנה לדין, אי קיום התיק 

ברשות האכיפה והגביה איננה מצביעה על

דבר ולא מהווה בשום צורה כאינדיקציה לכך שבוטל האישום.

• תוכן חדש...