Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מעניין עד 52k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 44 דקות, Gavrik כתב:

השאלה היא מה עם בעיית הסדקים בבלוק המנוע של הפוקוס 1.5, האם יש פתרון שפותר את הבעיה הזאת? או שרוכשים רכב בידיעה שיהיה צורך להחליף מנוע?

אם הוא קונה רכב תקין, שאין לו סדקים וסיפורים במנוע אין סיבה לחשוב שמחר בבוקר יקרה משהו. הוא רצה רכב יותר "ספורטיבי", יש לזה מחיר מבחינת אמינות ואחזקה אחרת הוא היה נשאר עם הקליאו.

האתר שלי: long.co.il

פורסם (נערך)

הסדקים בצילינדר זאת מחלה שמופיעה בשלבים שונים של חיי המנוע. אצל הרוב המוחלט של ה1.5 אקובוסט זה קורה.

אם אין סדקים הם יופיעו בסבירות דיי גבוהה (במידה והתקלה לא טופלה מן השורש)

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

האמת שאם אני חושב על זה אפשר למצוא רכב עם סדק בבלוק בכוונה, להוריד עשיריה מהמחיר ולשים בלוק חדש מהשקית.

פורסם
לפני 21 דקות, Gavrik כתב:

כן אבל מה תעשה במידה ועוד כמה שנים הצילינדר עוד פעם יסדק?

תוריד עשיריה לקונה?

עוד כמה שנים זה רכב בן עשר שבקושי שווה משהו אז זה כבר לא משנה.

פורסם

רכבים בני 10 בלי "מחלות" חמורות או כאלו עם מחלות חמורות אבל מותג חזק עולים בשוק יד2 כיום באזור ה30-40 אלף שקל.

בשבילי 30-40 אלף זה לר בדיוק "בקושי שווה משהו" וזה לא סכום שאני יכול לזרוק לפח בלב שקט.

פורסם (נערך)

אני אישית מעדיף לשלם הרבה פחות עבור רכב מעניין עם "מחלות" מאשר להוסיף 20-30 אלף עבור משהו "אמין".

כל אחד ומה שעושה לו את זה, לדעתי אין רכבים אמינים מחוץ לתקופת האחריות אז אני פשוט משלים עם ההוצאות וקונה את הרכב שהכי מוצא חן בעיניי.

עריכה אחרונה על ידי edward

פורסם

יש הבדל בין לקנות רכב עם מחלות למשל כמו ה1.6 טורבו 165 של פיג'ו ששם אפשר להחליף כמה חלקים ולסדר הכל בפחות מ2000 שקל. 

לרכב עם מחלות כמו ה1.5 אקובוסט ששפ אתה יכול להיכנס גם לסיפור של מנוע ב10 אלף שקל וגם לתיקוני גיר.

עדיף אפילו 1.2 פיורטק שהחליף רצועה לרצועה דור שני מזמן או החליף מנוע לאחד שהגיע מראש עם רצועה דור שני.

במקרה הנ"ל הסיכון לדעתי הרבה יותר נמוך.

פורסם

הTHP 165 נחשב למנוע אמין למדי- אפילו מאוד.

בספק רב שיהיה שם דברים משמעותים שתצטרך לאכול אותה איתם.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

תודה על העצות חברים, אבל בנתיים עלתה המחשבה להישאר עם הקליאו או לקנות רכב עד 30k (אולי קליאו 0.9) מתוך מחשבה שבשלב הזה בחיים מעדיף להשקיע את הכסף ולדאוג לעתיד.

העניין הוא שיש בקליאו שלי בעיה עם הוונטה של המזגן (שמעבירה בין הפשרת אדים, חלל נוסעים וכו') שצריך לסדר.

אפתח שרשור מסודר אבל יהיה מעניין לשמוע את דעתכם.

פורסם
לפני 55 דקות, Michaelgir כתב:

תודה על העצות חברים, אבל בנתיים עלתה המחשבה להישאר עם הקליאו או לקנות רכב עד 30k (אולי קליאו 0.9) מתוך מחשבה שבשלב הזה בחיים מעדיף להשקיע את הכסף ולדאוג לעתיד.

העניין הוא שיש בקליאו שלי בעיה עם הוונטה של המזגן (שמעבירה בין הפשרת אדים, חלל נוסעים וכו') שצריך לסדר.

אפתח שרשור מסודר אבל יהיה מעניין לשמוע את דעתכם.

לחבר שלי היה רכב כזה בדיוק 8 שנים והוא גם חשב מידי פעם על שדרוג מהסיבה שהמנוע מרגיש חלש וגם מרעיש ב100 קמש.

בסוף הוא לא החליף כי הרכב מאוד נוח, אמין מאוד וסך הכל המנוע סוחב את הרכב הזה באופן סביר. וכמובן שאם משדרגים למשהו יותר סקסי זה גם יותר יקר ברכישה וגם הרבה יותר בתחזוקה. והוא לא נהג מירוצים אז אין באמת צורך, הרכב עדיין מהנה מאוד בסיבובים.

• תוכן חדש...