Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש המלצה לג'יפון/קרוסאובר בינוני, אבל עם תא מטען יחסית רחב - דרישה קצת מוזרה, אבל כזה שיאפשר להסיע בו כלב במידת הצורך (במקום לשים יחד עם תינוק במושב האחורי)

הדרישות שלי די פשוטות:

תקציב 90-100k 

נוסע 10-15k גג בשנה, כך שצריכת דלק פחות מעניינת.

רוב הנסיעות בעיר, אך נסיעות רחוקות יותר בסופי שבוע, נוחות נסיעה חשובה.

והכי חשוב - אמינות, ובטיחות.

מתכוון להחזיק את הרכב לטווח ארוך, אז שמירת ערך לא רלוונטית לי, לכן פתוח להצעות "מיוחדות"

חשבתי על אאוטלנדר 2017-2018 אבל מרגיש לי די מיושן.

שברולט אקווינוקס מפתה מבחינת מחיר, אבל קצת חושש מהאמינות שלו.

ספורטאז די עומד בדרישות.

מה דעתכם?

תודה!!

פורסם

ספורטאז' מאוד אמין ובטיחותי. תא המטען לא גדול במיוחד. 

הייתי בודק טיגואן מ 2017,ראב4 או יורד לרכב סטיישן. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

רכב דיי בינוני. תא נוסעים דיי פשוט ובסיסי ויחידת הנעה פרווה ונטולת מחץ.

מציע לבדוק קיה נירו הייבריד, או קיה ספורטאז' בנזין שיהיה פחות חסכוני אבל מרווח יותר. לנירו יש בקרת שיוט אדפטיבית ששימושית בנסיעות ארוכות ולשניהם יש בלימה אוטונומית ותיקון סטיה מנתיב הנסיעה.

פורסם

תודה, הנירו קטנה לי מידי מבחינת תא מטען בעיקר.

איך היה ההונדה CRV? גם אותה יש במחירים נוחים יחסית בלוחות. סחירות לא חשובה לי, מחזיק רכב לטווח ארוך.

פורסם (נערך)

תא מטען גדול יש באאוטלנדר הדור הקודם אורכו כ 1 מטר, רכב מעולה ואמין ויחסית חסכוני.

פורסטר גם יש לו תא מטען גדול.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

הונדה CRV גדול ומרווח אבל חלש וכבד ולא חסכוני במיוחד. יש לו הנעה כפולה שלא תורמת לשום דבר חוץ מלהעלאת צריכת הדלק שלו. בתקציב שלך יכנסו בעיקר הדגמים שלפני מתיחת הפנים ללא מערכות בטיחות. הדגם המתוח שהגיע ב- 2015 כולל בלימה אוטונומית עירונית. לטובתו אפשר למנות את המרווח הפנימי שהזכרתי ונוחות נסיעה טובה. יש לי קרוב משפחה שנוהג באחד כזה שהחליף את הדור הקודם והוא מאוד התאכזב במעבר.

אני מבין שאתה מחפש רכב שהוא מציאה, אבל קח בחשבון שדגמים שחוו איבוד ערך מואץ ומוצעים במחירים אטרקטיביים בלוחות הגיעו למצב הזה בגלל נסיבות מסוימות. אני חושב שקיה ספורטאז' הוא חבילה עדיפה על הונדה CRV.

• תוכן חדש...