Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מדובר ברכב ביטחון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות היום רכב מסחרית שיש לו סחורה נוסע כמו מטורף ועובר באדום עם סירנה ואורות בצבע אדום ולבן הרכב היה מסחרית ולכן אני שואל אם יכול להיות מדובר ברכב ביטחון או בפורע חוק? 

פורסם

בלי צילומים אין לדעת. וגם אתם יהיה קשה, אם הרכב אינו מסומן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר באור אדום הוא התנהלות מסוכנת ביותר, קשה לי להאמין שאדם מן היישוב יתקין לעצמו מערכת סירנות וצ'קלקות (לא חוקי לכשעצמו) בשביל זה. סביר שמדובר ברכב הצלה או ביטחון, גם אם אינו שייך לאחד מהגופים היותר מוכרים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 31 דקות, sperial כתב:

מעבר באור אדום הוא התנהלות מסוכנת ביותר, קשה לי להאמין שאדם מן היישוב יתקין לעצמו מערכת סירנות וצ'קלקות (לא חוקי לכשעצמו) בשביל זה. סביר שמדובר ברכב הצלה או ביטחון, גם אם אינו שייך לאחד מהגופים היותר מוכרים.

https://aradnik.co.il/התחזו-לרכב-משטרה/

https://www.ynet.co.il/news/article/sydpcxaqf

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני 35 דקות, sperial כתב:

קשה לי להאמין שאדם מן היישוב יתקין לעצמו מערכת סירנות וצ'קלקות (לא חוקי לכשעצמו) בשביל זה.

ךםך. לא בטוח שזה מה שהיה, אבל אם כן לא אופתע כלל.

מצבנו כרגע דוגמא חיה לתאוריית החלונות השבורים.

חזיר דיזל

פורסם

ששירתי במחסומים של ירושלים לפני 15 שנים, נהגו לנסות לעבור את המחסום עם שב"חים ברכבים מסחריים עם פליקרים וצ'קלקות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

יתכן מאוד שזה מתנדב קדוש של כונני מד"א המתנדבים או של איחוד הצלה. כמובן מדובר באזרח קלאסי שמתנדב, ויש לו אירוע חירום באיזור שמפסיק אותו באמצע שגרת יומו האזרחית. רק שבד"כ מתנדבים אלו יעצרו בכניסה לצומת ויעברו אותו בזהירות אם מדובר בחציה באור אדום. בד"כ רכב כזה גם בלי יותר מדי צ'קלקות אלא אחד או שתיים.

עריכה אחרונה על ידי David2540
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, David2540 כתב:

יתכן מאוד שזה מתנדב קדוש של כונני מד"א המתנדבים או של איחוד הצלה.

כלומר עבריין ומתחזה.

• רעיון גרוע 9
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 6 שעות, Boltik כתב:

כלומר עבריין ומתחזה.

עבריין???? מתחזה???

מה עבריין או מתחזה באדם בדרך לעשות החייאה? שני הגופים שהזכרתי הינם גופים מוכרים ורשמיים במדינת ישראל שעושים עבודת קודש בהצלת חיים.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בהחלט עבריין ומתחזה - למרות כוונות חיוביות.

רכב ביטחון צריך להיות מוגדר ככזה ברשיון (ולנהג רשיון נהיגה מתאים). מתנדב בדרכו לחולה, ברכבו הפרטי, אינו שונה מבעל המוביל את אשתו לחדר הלידה. כמו כל אחד אחר הוא חייב לנהוג כחוק - ואם רכבו ורשיונו אינם מתירים להמנע מתקנות מסויימות הוא חייב לקיימן.

אני מכיר את הקנאות של מגישי עזרה ראשונה לעיסוקם, ועקרונית היא דבר חיובי, אבל אינו מתיר להם לסכן את עצמם או אחרים.

• רעיון גרוע 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

לפי הידוע לי אפילו ביטוח יש להם על מעבר כזה כמו בחירום.( לא יודע אם על רכב פרטי או רק על רכבים וקטנועים של ארגוני החירום שניתנים למתנדבים)

פורסם
לפני 52 דקות, David2540 כתב:

שני הגופים שהזכרתי הינם גופים מוכרים ורשמיים במדינת ישראל שעושים עבודת קודש בהצלת חיים.

הבעיה שכמות לא מבוטלת של המתנדבים בגופים אלו מתנהגים כאילו הם היחידים במדינת ישראל שעושים עבודת קודש בהצלת חיים ובגלל זה כל העולם חייב להם ומותר להם הכל.
מי שרוצה לעשות עבודת קודש עושה אותה בשקט ולא מרפד את הרכב שלו באפודות כתומות ומקשט בשלטים "מתנדב של X בתפקיד".

• רעיון גרוע 6
  • משעמם 1
  • לא הבנתי... 1
  • תוכן חדש...