Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 קניתי ווספה בבני ברק ונסעתי לבית בירושלים בדיוק המזג אויר מתהפך ועננים שחורים עם גשם מאחורי אני במקסימום 120 קמש בערך בורח מהגשם וממש על התפר. תלוי בעיקולי הכביש הרגשתי כמו בקומיקס

2 התקלקל לי הסופר גוקי בבני ברק ואני בחור צעיר בלי שקל לגרירה ויש שיאמרו בלי שכל . אתם קולטים אותי מפרק את המראות ומשחיל את הקטנוע לתא מטען של קו 402 .מי שקלט אותי שם חייך חיוך רחב

3

• אהבתי 2
  • מצחיק 3
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבא שלי סיפר לי פעם. שבעבודה קנו שני פיאט ריגאטה 70S. אחת היתה שלו.

יום אחד אחד העובדים מבקש תרכב לקפוץ לעיר. והוא נותן תמפתח. 

מתברר ששני הרכבים היו אם אותו מפתח. גם לדלתות וגם לסויץ. העובד לקח את הרכב השני כמובן.

הם גם היו באותו צבע. העיתי אז ילד. 

• מצחיק 3

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, חולגי כתב:

הולכת אופנוע ללא קסדה - מצחיק עד מוזר.

מעניין מה אומר החוק לגבי זה (אם בכלל).

מזל שאנו לא בסינגפור 🤣 שם מתחת גשרים אבור לרכב עם אופניים ואתה חייב ללכת איתם שאתה הולך אחרת אתה נפרד מ S$1000', כאן השוטרים היו חוגגים

sph-No-cycling-signage-550x367.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, חולגי כתב:

מעניין מה אומר החוק לגבי זה (אם בכלל).

החוק לצד השוטר, אבל גם התואר "שמוק השנה".

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 2
פורסם

מפתחות לרכב, יותר מפעם אחת.

הפיג'ו 404 של אבי נקנתה מאוויס בזמנו, היה לה משום מה מפתח נפרד לכל מנעול דלת, ככל הנראה הוחלף מנעול רק באחת הדלתות. יצאתי מהופעה בצוותא לחנייה שהיתה מול , היכן שהיום עומד המגדל השופטים.

אני ניגש ל404 הבורדו שחונה שם, פותח אותו ומתיישב. משהו לא מסתדר לי, יש מעין גדר על הדשבורד (היה מקובל לשים למנוע נפילת חפצים) שלא מוכרת לי. אני יוצא מהרכב ורואה שאישתי עומדת שני רכבים ממני על יד הרכב שלי , 404 בורדו 😉

בכרמל 12 שלי, מנעול תא המטען היה ידית T שכמותה השתמשו בארונות תיוק. משהו דומה לזה0001246_-c_360.jpeg.7fc5acd020ac7fd333c1d991707aecd9.jpeg שכל מפתח שחוק יכול היה עם מעט משחק לפתוח. בהיותי חרד לרכבי הראשון, התקנתי בו אזעקה 

פשוטה עם מפסקי דלתות 😃 לחרדתי שמעתי את האזעקה ורצתי לתפוס את הפורץ. התברר שהבחור עזר לחבר להעביר דברים, ניגש לכרמל הראשונה שראה ופתח את הבגאז' על מנת לשים בו את החפצים, משהתחילה האזעקה לפעול הוא פתח את דלת הנהג שגם היא הייתה עם מנעול פשוט ביותר וחיפש את מפסק הכיבוי. את העימות ביננו הפסיקו עוברי אורח. הרכב של החבר שלו חנה שני רכבים לפני בהמשך הרחוב. 

אותה כרמל 12, היתה מתעוותת בפניות חדות, באחד המקרים פניתי שמאלה במהירות גדולה מידי ודלת ימין שלי נפתחה לרווחה. למזלי אישתי שישבה לידי לא עפה למרות שהמושבים היו עם ריפוד סקאי ( יעני leatherette של ימנו) 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 38 דקות, zaf כתב:

אותה כרמל 12, היתה מתעוותת בפניות חדות, באחד המקרים פניתי שמאלה במהירות גדולה מידי ודלת ימין שלי נפתחה לרווחה. למזלי אישתי שישבה לידי לא עפה למרות שהמושבים היו עם ריפוד סקאי ( יעני leatherette של ימנו) .

אותה תופעה היתה בטנדר 404 הצבאי שקיבלתי מדי פעם - פניה טיפה מהירה מדי ימינה ודלת הנהג היתה נפתחת. זה לא היה קורה יותר מדי כי הכלי הזה איים בהתהפכות בכל פניה. ודרך אגב, זה היה גם סוף דרכו - היה ביחידה איזה קצין קצת מוטרף על הכביש שהצליח להפוך אותה.

וא-פרופו התהפכות - הרכב הראשון של אבא שלי היה פיאט 600. שבוע אחרי נסיעת הבכורה הוא הצליח לעשות איתה סלטה של 720 מעלות ונחת על הגלגלים. לנהג שלום, לרכב פציעת גג - התניע, סובב את ההגה ונסע למוסך.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, sperial כתב:

לנהג שלום

כאילו הנהג מת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קרא מה הוא עשה בהמשך. ודרך אגב, זה בימים שאפילו חגורות בטיחות לא היו מוכרות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, sperial כתב:

קרא מה הוא עשה בהמשך. ודרך אגב, זה בימים שאפילו חגורות בטיחות לא היו מוכרות.

אה.

אני פשוט אף פעם לא הבנתי את הביטוי הזה "לX שלום"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביטוי "עממי". כמו שרופאים מדברים על "מדללי דם" שממש לא מדללים אותו - אלא פועלים נגד מערכת הקרישה. הרי כדי לדלל את הדם צריך לקחת קומקום מים ולהזליף לעורקים או לורידים, ואת זה, כמובן, לא עושים.

• תוכן חדש...