Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני אי אילו שנים כשהייתי בשירות חובה, הייתה לי חברה שגרה במושב ליד אשדוד. בזמנו לא הכרתי יותר מדי את הדרכים וכל הנסיעה מראשון לציון אליה הייתה בכביש לא מהיר, עם קו לבן רצוף והרבה רמזורים.

פעם אחת אני נוסע עם הפונטו החביבה שלי, לפניי איזה טנדר עבודה, ברלינגו או משהו כזה ולפניו פיג'ו 205 לבנה שנוסעת ב-40 קמ"ש. אחרי כמה מאות מטרים אולי אפילו  קילומטרים של צפירות והבהובים הבחור בברלינגו מחליט לעקוף ואני כמו גיבור גדול, ישר עוקף אחריו.

עוצרים ברמזור זה לצד זה וביננו נכנסת הפיג'ו, הבחור בפנים מוציא צ'קלקה ואומר לשנינו לעצור בצד.

קיצור, עוצרים בצד, הבחור הפיג'ו צורח עליי ומאיים שהוא קורא למשטרה צבאית(?) ושאני אכנס לכלא צבאי על זה. כולי בלחץ, לא מבין מה קורה. הבחור מזמין ניידת משטרה שלוקחת את הפרטים שלנו. אחרי כמה דקות השוטר שהגיע לאחר מכן, אומר לי רשמנו את הפרטים שלך, תקבל הודעה בדואר. פעם ראשונה שלי, לא היה לי מושג אם זה תקין או לא.

עובר שבוע, שבועיים, חודש חודשיים - אני לא מקבל שום דבר. 

אמרתי יופי ושכחתי מזה..

אחרי כמה חודשים אני קורא כתבה בעיתון, יש איזה פסיכי שמסתובב בכבישים, מתחזה לשוטר ועוצר ומפחיד אנשים סתם, יש תמונה.. בול הבחור בפיג'ו. מסתבר שבין היתר הוא היה מתקשר לנוסבאום מהחדשות ומדווח על כל מיני אירועים פליליים/ביטחוניים שלא קרו מעולם.

לפחות למדתי את הלקח שלי ולא עובר בקו רצוף מאותו הרגע

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 4
  • מעניין 1

• תוכן חדש...