Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם נסיעה באופנוע שנקנה עם ההגבלה של a1 והיא הוסרה תחשב כנסיע בכלי משופר בלבד? או שעלולה לגרור את הרוכב לעונשים אשר מקבל אותם מי שרוכב על כלי ללא רשיון מתאים.

פורסם (נערך)

אלה שתי עבירות נפרדות ואתה עלול להיות מאושם גם בביצוע שינוי בכלי הרכב בניגוד לחוק (אם כי אם מדובר בעדכון תוכנה בלבד, יתכן והתקנות לא יודעות להתמודד עם זה, תחום שפחות מוכר לי) וגם בנהיגה על רכב ללא רשיון מתאים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

חידוד: לרוכב רשיון a1בלבד

 

 

לפני 43 דקות, Be roo כתב:

אלה שתי עבירות נפרדות ואתה עלול להיות מאושם גם בביצוע שינוי בכלי הרכב בניגוד לחוק (אם כי אם מדובר בעדכון תוכנה בלבד, יתכן והתקנות לא יודעות להתמודד עם זה, תחום שפחות מוכר לי) וגם בנהיגה על רכב ללא רשיון מתאים.

זה הגיוני בסה''כ ועדיין מחפש סמוכין לכך בחוק.

עריכה אחרונה על ידי Tapian
פורסם

לא ברור איזה סימוכין אתה רוצה. אם נהג עובר שתי עבירות, זה שאחת הביאה לשניה לא פוטר אותו.

כמו שאם תבטל את האיתות ברכב שלך, תוכל להיות מואשם גם בשינוי מבנה ברכב וגם בזה שלא הפעלת איתות בפניה.

 

  • אהבתי 1
פורסם

פקודה 10 א - הסימוכין החוקי לנהיגה עם רשיון נהיגה תקף לאותו סוג רכב.

עכשיו העניין מתחלק לשניים: אם הסרת ההגבלה בוצעה באופן חוקי, זה דורש גם שינוי רשיון הרכב. ואז פקודה 10 כאמור. אם ההסרה בוצעה באופן לא רשמי (אין לי מושג אם זה אפשרי בכלל או לא), אז רשיון הרכב נשאר עם דרגה A1 לצורך העניין. 

בכל מקרה הבעיה הכי גדולה שלך תיהיה אם תזדקק לחסדי חברת הביטוח - היא תתנער ממך בקלות רבתי ותשלח אותך לשלם עבור כל הנזקים שנגרמו, גם מבחינת נזקי גוף כמובן. התנאי הבסיסי לרכישת ביטוח חובה -החזקת רשיון נהיגה מתאים בשנה אחרונה טרם עשיית הפוליסה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

×
×
  • תוכן חדש...