Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנק מלא דלק במחשב רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוב אפשר לנסוע יותר, אבל לפעמים גם פחות. מחשב הרכב מעריך את הטווח אבל ההערכה מתעדכנת לפי הצריכה בפועל.

איזה רכב אגב?  270 ק"מ למיכל מלא זה ממש לא רבה...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני שעתיים, motior כתב:

לרוב אפשר לנסוע יותר, אבל לפעמים גם פחות. מחשב הרכב מעריך את הטווח אבל ההערכה מתעדכנת לפי הצריכה בפועל.

בין 285-270 תלוי אז עשה לי 315 עכשיו ירד. 

יונדאי I20.

• מעניין 1
פורסם
לפני 13 שעות, motior כתב:

לא הרבה? זה כלום..

אני עם מיכל 70 ליטר ומנוע 2 ליטר, תלוי אם אני בשיוט בין עירוני או עומד בפקקים המחשב אומר לי 850-1200 ק"מ למיכל, לרוב מוציא ממנו באזור ה950-1000 תלוי איפה ואיך נסעתי

כמה המיכל בi20? וכמה הרגל שלך שוקלת? ;)

פורסם

מה אופי הנסיעות שלך? אם אתה עושה שליחויות בתוך ת"א תקבל תחזיות פסימיות. סע רגוע לאילת ובחזרה ופתאום הטווח הצפוי יגדל מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה עדיין נשמע נמוך מאוד! גם אם ניקח את הטווח הגבוה (לכאורה) - 315 ק״מ עם מיכל של 50 ליטר זה 6.3 ק״מ לליטר, נתון שעשוי לבייש אפילו פורד אדג׳.

גם אם נניח שהמחשב מוציא מהחישוב 20% מהקיבולת לספייר, 7.8 ק״מ לליטר הוא גם לא נתון מזהיר לרכב במידות האלה.

או שאתה נוסע בפקקים או שאתה לא נוסע ופשוט משאיר את הרכב דלוק :) 

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם (נערך)

לפני 3 שעות, Sparrow420 כתב:

לא הרבה? זה כלום..

אני עם מיכל 70 ליטר ומנוע 2 ליטר, תלוי אם אני בשיוט בין עירוני או עומד בפקקים המחשב אומר לי 850-1200 ק"מ למיכל, לרוב מוציא ממנו באזור ה950-1000 תלוי איפה ואיך נסעתי

כמה המיכל בi20? וכמה הרגל שלך שוקלת? ;)

לפני 33 דקות, sperial כתב:

מה אופי הנסיעות שלך? אם אתה עושה שליחויות בתוך ת"א תקבל תחזיות פסימיות. סע רגוע לאילת ובחזרה ופתאום הטווח הצפוי יגדל מאד.

נוסע הרבה נסיעות עירוניות לרוב. 

ה I20 המיכל שלה יותר קטן בהרבה איזה 40-45 ליטר. 

לא לוחץ חץ על גז.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

גם 45 ליטר אמורים לתת לך, לפחות, 450 קילומטר נסיעה, וזה בתוך העיר.

צריכת דלק של 1:5 לI20 זה חריג ביותר, במינימום, אמור להיות כפול מזה.

מציע לא לסמוך על זה ולקחת אותו לנסיעה ארוכה.

אם תגלה שהצריכה בפועל היא כזו, כדאי להיכנס למוסך.

פורסם

אני עם I20 ראיתי לא מעט פעמים מעל 500 ק"מ בטווח, גם לי נראה שמשהו לא תקין (גם עם הנסיעה שלך היא עירונית טהורה),

כמה ליטר דלק אתה ממלא שהמיכל ריק?

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, stum כתב:

גם 45 ליטר אמורים לתת לך, לפחות, 450 קילומטר נסיעה, וזה בתוך העיר.

צריכת דלק של 1:5 לI20 זה חריג ביותר, במינימום, אמור להיות כפול מזה.

מציע לא לסמוך על זה ולקחת אותו לנסיעה ארוכה.

אם תגלה שהצריכה בפועל היא כזו, כדאי להיכנס למוסך.

לפני 33 דקות, llaavvii כתב:

אני עם I20 ראיתי לא מעט פעמים מעל 500 ק"מ בטווח, גם לי נראה שמשהו לא תקין (גם עם הנסיעה שלך היא עירונית טהורה),

כמה ליטר דלק אתה ממלא שהמיכל ריק?

נסעתי בזמנו מרחק של 160 ק"מ וירדו כ 3 קווים. 

ממלא 30-29 ליטר שנשאר כמעט ריק. 

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
  • תוכן חדש...