Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברה בנקאית שהסתבכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי העברה של 3400 ש"ח מהחשבון שלי לחשבון של הוועד. בפועל העברתי בטעות לחשבון הישן של הוועד (חשבון פעיל אבל לא בשימוש).

בעלת החשבון טוענת שהיא מבולבלת לא יכולה לעשות כלום. הבנק אומר שרק בעלת החשבון יכולה לטפל בזה. מה עושים?

פורסם

עדיף פעם הבאה העברת זהב.

שמעתי שלפני כמה שבועות העבירו בטעות לחשבון של זוג 10 מיליון שקל, והחזירו להם אותם.

אז אני מאמין שגם במקרה הזה הבנק יכול לבוא לטובתך ולעזור לך. תנסה לדבר גם עם בעלת החשבון.

פורסם (נערך)

מי בעל זכות החתימה בחשבון הישן? פנה אליו (כנראה אליהם, בחשבון של ועד הבית בד"כ נדרשות 2 חתימות), בקש שיעבירו לחשבון המעודכן, ובא לציון גואל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 38 דקות, ArikB כתב:

עשיתי העברה של 3400 ש"ח מהחשבון שלי לחשבון של הוועד. בפועל העברתי בטעות לחשבון הישן של הוועד (חשבון פעיל אבל לא בשימוש).

בעלת החשבון טוענת שהיא מבולבלת לא יכולה לעשות כלום. הבנק אומר שרק בעלת החשבון יכולה לטפל בזה. מה עושים?

לפני כמה זמן? אם זה טרי תבטל דרך הבנק שלך.

פורסם

במקרה הפוך הבנקאית שלי אמרה לי שמבצע ההעברה צריך ליצור קשר עם הסניף שלו והם אחראים על זה, כלומר לא המקבל אחראי על המבצע.

Miata ND2

פורסם

ניסית לעשות ועידה מול הבנק שלך ושלה ולבדוק לאיזה חשבון הכסף עבר ומי בעל החשבון ?

תפנה לבעל החשבון בנוכחותם. מה זה "היא מבולבלת"?

אני מכיר סיפור על לקוח בנק שגילה שהפקידו אליו כסף לחשבון, פנה לבנק, הבנק אמר לו שהוא מכיר, ובלי לבקש ממנו שום אישור לקח את הכסף בחזרה.

אני חושב שהבנק יהסס רק אם מי שהכסף נכנס אליו טוען  שהכסף שייך לו

פורסם

כן, עשינו שיחת ועידה. אני יודע לאיזה חשבון זה הגיע ומי מורשי החתימה. מבולבלת זה בגלל גיל ומצב בריאותי.

הם יכינו מכתב שמבקש העברת הכסף לחשבון הנכון ואני מקווה שביום א' זה יסתדר. אעדכן.

• תוכן חדש...