Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי סלולר

phpclub
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ספריאל בגדול לא טועה. במרכזים עם קצת מיקוח אפשר להשיג דילים טובים יותר, אבל כיום יש שיטות מעט יותר מקוונות. מספיק להכנס לפייסבוק, לבצע חיפוש לקבוצות "המעריצים" של כל אחת מחברות הסלולר (מספיק רק לעשות חיפוש, לא להצטרף בפועל) ותוך פחות מחצי שעה הפיד של הפייסבוק יתחיל להתמלא ב"sponsored deals" מטעם ספקיות הסלולר או השלוחות שלהם, להם אתה מזין פרטים וחוזרים אליך. לא בתגובות עצמן, כמו כל ה n00bz, אלא באמצעות ה forms עצמם. ברגע שמתקשרים אליכם, תמיד אפשר להתמקח.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • אהבתי 1
פורסם

אני קצת אולד פאשינד, אז לא הייתי מודע לתרגיל בפייסבוק. בפעם הבאה.

הכלל הזה נכון לכל מנוי שיש בו תחרות: חיבור אינטרנט, כרטיסי אשראי (יש לי כרטיס שעל השימוש בו שילמו לי עד לאחרונה 2 ש"ח בחודש), טלפון נייד, ביטוח וכו. הכלל הוא לא לקבל את ההצעה הראשונה אלא, כפי שנוהג לומר @ישה, לשסות את החברות זו בזו. בביטוח החיים למשכנתא חסכתי בדרך זו 3000 ש"ח בשנה או קצת יותר, בביטוח הרכב בערך 2500 ש"ח לכל מכונית (ויש 4 רשומות על שמי, אם כי שתיים מהן משולמות על ידי הילדים). כאמור, אני אולד פאשינד ומשתמש בטלפון, אולי מישהו כאן יוכל להעיד על הצלחותיו בצ'אט\פייסבוק\ואטסאפ ודומיהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קבלו סיפור מעניין:

ביום ראשון עברתי מהוט ל 019, גם כי הוט כל הזמן מייקרים (החבילה האחרונה עלתה ל 35 שח בחודש) וגם בגלל שהאינטרנט היה פשוט על הפנים. חבילה של 21 ש"ח עם 30 גיגה.

היום מתקשרים אלי מהוט - קח חבילה ב 19 שקל עם 200 גיגה, חודש ראשון מתנה ו100 דקות בחול, רק תחזור אלינו!

תכלס - שווה. אבל היות ונראה שהאינטרנט של 019 (יעני פרטנר) עובד הרבה יותר טוב אצלי, נשארתי.

אז אם אתם רוצים מחיר זול יותר, אולי כדאי לעבור חברה ולקבל הצעה נגדית מהחברה המקורית..

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

הייתי כמעט בכל החברות . תמיד אחרי שנה קופץ לך המחיר וכאלה.

החברה שהכי התאכזבתי ממנה זאת פלאפון היה לי קטע איתם שהם גבו ממני כסף לחינם.

החברה שאני הכי מרוצה ממנה זה 012 . כבר קרוב ל 3 שנים איתם. מחיר קבוע.

פורסם (נערך)

@Ooga הוט ופרטנר חולקות רשת משותפת. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, netanel1014 כתב:

הייתי כמעט בכל החברות . תמיד אחרי שנה קופץ לך המחיר וכאלה.

החברה שהכי התאכזבתי ממנה זאת פלאפון היה לי קטע איתם שהם גבו ממני כסף לחינם.

החברה שאני הכי מרוצה ממנה זה 012 . כבר קרוב ל 3 שנים איתם. מחיר קבוע.

גם אצלי הקוים הפרטיים היו ב 012 ורק לאחרונה נאלצתי לעבור כי לבת שלי לא היתה קליטה סבירה בבסיס.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

@Ooga הוט ופרטנר חולקות רשת משותפת. 

כן ולא, כי בעוד רשת האנטנות משותפת, הליבה עצמה שונה. 

בפועל רוחב הפס עם פרטנר, לפחות ממה שאני חווה באיזור שלי גבוה גדול יותר.

• תוכן חדש...