Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח לעזרה

בבעלותי יונדאי איי 10 ידנית מנוע 1000 גיר ידני מודל 2014

בזמן האחרון יש קושי העברת הילוכים, במיוחד ראשון ושני , לדעתי זה לא קורה שהרכב קר אלה יותר אחרי שמתחמם (עדיין לא סגור על זה)

אני מנסה להבין האם זה הזמן להחליף קלאץ׳ או אולי יש מחסור בשמן או שהשמן יתיישן

משהו במקרה נתקל בתוךיה עזרת ויכול לשפוך קצת אור ?

תודה 

פורסם

האם הקלאץ' נהיה קשה לתפעול?
בכל מקרה, הייתי מתחיל המחלפת שמן גיר, פעולה פשוטה וזולה שיכולה לפתור את הבעיה. תשתמש בשמן המקורי של היצרן, לא יודע איך זה ביונדאי, אבל ברכבים אירופאים לפעמים אפילו שמשתמשים בשמן איכותי, אם זה לא המקורי מרגישים קושי בשילוב הילוכים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 11 דקות, shellcase כתב:

האם הקלאץ' נהיה קשה לתפעול?
בכל מקרה, הייתי מתחיל המחלפת שמן גיר, פעולה פשוטה וזולה שיכולה לפתור את הבעיה. תשתמש בשמן המקורי של היצרן, לא יודע איך זה ביונדאי, אבל ברכבים אירופאים לפעמים אפילו שמשתמשים בשמן איכותי, אם זה לא המקורי מרגישים קושי בשילוב הילוכים.

לא, למען האמת אני לא מרגיש שום שינוי בקלאץ׳

האם החלפת שמן זה פעולה פשוטה שאני יכול לעשות או חובה מוסך? כלים מיוחדים? הרמה של הרכב? 

תודה

פורסם

פעולה פשוטה בסהכ.

תאתר את בורג המילוי תחילה ווודא שהוא נפתח לפני הריקון.

כשאתה מרוקן תבדוק כמה נפח נוזל יצא, שתדע למלא את הנפח המדויק.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

הרמה של הרכב, כן.
הרכב גם חייב להיות מאוזן בשני הכיוונים ולכן תצטרך לכל הפחות 2 בוקים ולהרים את החלק האחורי מהאמצע או בעזרת מדרכה.
פרט לכך, צריך לפתוח שני ברגים וכתלות בגישה ברכב יתכן ותצטרך סוג של מזרק גדול או משהו בסגנון 'משאבה של סבון ידיים' עם צינורית כדי לדחוף את השמן לגיר.
תראה כמה סרטונים ביוטיוב תבין לבד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...