Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכה קלה בכנף, מחפש פיתרון/עיצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עריכה: הרכב הוא מרצדס E350 (שילדה W211) אוונגרד יד שנייה משנתון 08 צבוע בשחור מטאלי.

לא עלינו אתמול אני ומשאית ניסינו לקחת את אותו מסלול אך המשאית זכתה וזיכתה אותי במכה בכנף השמאלית, דיברתי עם הסוכן ביטוח שלי ולדבריו זה קרה באשמתי.

אע"פ שהרכב שווה במחירון לוי יצחק כ 40 אש"ח אני (עדיין) מבוטח בביטוח מקיף ונראה לי כי מהשנה הבאה אעבור לצד ג' בלבד כך שאני לא חושש לאבד את האובדן תביעות. לדברי הסוכן תיקון במוסך לבחירתי יעלה לי 2000 ש"ח בהשתתפות עצמית ובמוסך הסדר ללא תשלום, הוא המליץ לי על מוסך לין בת"א כמוסך הסדר.

-חיפשתי אצלנו על מוסך לין ולא ראיתי ביקורות, מישהו עבד איתו או מכיר את העבודה שלו?

-האם ההחלטה לאבד את האובדן תביעות היא נכונה? לא נראה לי שאחליף את הרכב בשלוש שנים הקרובות..

-מה בערך עלות תיקון טובה לנזק כמו בתמונה? ישנה פחחות, פו"ה פגוש ותיקון/צביעה (מקווה שמלאה) לפגוש.

IMG_20211003_144443.thumb.jpg.25592491f8ed04d253547611a3e64054.jpg

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם

גש למוסך לבחירתך ותשאל אותם כמה יעלה לך לתקן בלי להפעיל ביטוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מזכיר לי שלפני כמה שנים ראיתי באיזה מוסך (לא זוכר איזה) שלט " תיקון כנף 600 ש"ח".

כמובן שזה כוללני ולא רציני.

כפי שנאמר -קח את הרכב לפחח ובקש הצעת מחיר. השאלה, כמובן, היא האם יש נזק שלא ראית - למשל לפנס או מתחת לפגוש. ולהתחשב בכך שזה מרצדס.

אחרי שתהיה הערכת מחיר יהיה מקום לדיון על הכדאיות בתביעת הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביקשתי הצעת מחיר מפחח שהומלץ לי והיא 1200 ש"ח (מזומן וביד), הבדיקה הייתה חיצונית ושטחית (למה אצל כל צבעי הרכב שהייתי אצלם איי פעם אין ליפט/בור?) והפנס נראה בסדר.

הדילמה שלי נובעת בעיקרה ממוסך ההסדר ומחוסר הניסיון שלי בתחום  כי התביעה האחרונה (והיחידה) שהגשתי נגד בהביטוח שלי הייתה לפני יותר מ 20 שנה....

*האם ההחלטה לוותר על ההנחה באובדן תביעות היא נכונה? מצד אחד סביר מאוד להניח כי הרכב לא יוחלף בשלוש שנים הקרובות ואמשיך להשתמש בו תחת ביטוח צד ג' אך מצד שני השווי שלה הוא כ 5 אש"ח אם אצטרך אותה.

*האם מוסך לין בת"א, כאשר ניגשים אילו כמוסך הסדר הוא איכותי? מישהו התנסה איתו? 

פורסם

לא יודע להיד לגבי מוסך לין.

הפגיעה לא נראית רצינית ולדעתי חבל לשלם השתתפות עצמית כי תיקון איכותי בלאו הכי יעלה פחות מ 2000 ש"ח.

חכה להמלצות מחבר'ה באיזור שלך לגבי פחח מקצועי. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...