Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להבין מדוע במאזדה cx5 חדשה אין אפשרות מגע באנדרויד אוטו אלא רק שיטוט וגישה דרך הג'ויסטיק של המאזדה. האם יש דרך לעדכן את האופציה הזאת שכן יהיה ניתן לגעת במסך ולבצע לחיצות, זה בעיקר מציק בוייז בניווט שרוצים להזיז את המפה. 

תודה רבה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לפי הידוע לי, זה ככה בכל מערכות מאזדה Connect, כנראה מטעמי בטיחות. ממה שאני יודע, אין איזו הגדרה בתפריטים שאפשר לשנות כדי לאפשר את זה.

האם יש מה לעשות עם זה? התשובה קצת ארוכה:

בגדול, בתיאוריה - המערכת של מאזדה פריצה (ונפרצה כבר). מרגע שהיא נפרצת, ניתן להתקין עליה Tweak (שיפור קטן) שיתיר להשתמש במסך המגע גם כשהרכב בתנועה. אז למה זה בתיאוריה? כי יש כמה מכשולים:

1. אם הרכב חדש, אז מן הסתם האחריות תוסר. אם הרכב לא באחריות, אז פחות קריטי.

2. הפריצה, כמו בפריצה של כל מכשיר, עלולה לגרום להרס של המערכת (עד כדי Bricking) אם עושים טעות בדרך. אני לא מכיר מישהו שקרה לו, אבל סביר שתיקון של זה יורגש בכיס.

3. אני אניח שאם הרכב שלך חדש, אז גרסת המערכת בו די עדכנית. החל מגרסה מסוימת, כדי לבצע את הפריצה צריך גישה לחיבורים של המערכת שנמצאים בתוך הדשבורד, ביחד עם כמה רכיבים מיוחדים וחוש טכני סביר. מן הסתם, זה לא משהו שמתאים לכל אחד.

4. המכשול הכי קשה לדעתי - כדי לפרוץ, צריך קובץ עדכון של המערכת. להבנתי, מאזדה מנהלת מלחמת חורמה בהפצות הפיראטיות של העדכונים האלה, וקשה עד בלתי אפשרי להשיג את הקבצים.

אז אני חושב שהתשובה המעשית היא פשוט "לא. אי אפשר".

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • תוכן חדש...