Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה זה מחיר הזוי?

בג'אן עולה 2500+מע"מ (התקשרתי לבדוק עכשיו)

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ניסית במוסך אגזוזים?

כשהתקלקל לי ממיר קטליטי בסויפט (לדברי הבוחן תקלה נדירה) קיבלתי במוסך הצעת מחיר מעל 4000 ש"ח. אבל, באותה נשימה, מנהל המוסך הפנה אותי למוסך אגזוזים שגבה שליש. אני לא יודע מה ההבדל בין הממירים, אבל מאז חלפו 3-4 שנים בלי בעיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ב ebay אני רואה שיש ב 1183 שח כולל משלוח, אבל תוודא שזה מתאים לך לרכב.

https://www.ebay.com/itm/194281530878?epid=250740547&hash=item2d3c14e5fe:g:AjsAAOSw38RhBhv4

כמו כן יש מוכר פולני שקניתי ממנו מספר פעמים חלפים לרכבים אירופאים והוא שולח לארץ, התשלום ב paypal  והמשלוח מהיר , אני מתקשר איתו במיילים בכתובת : [email protected]

פורסם
לפני 19 שעות, FixTrics כתב:

ב ebay אני רואה שיש ב 1183 שח כולל משלוח, אבל תוודא שזה מתאים לך לרכב.

https://www.ebay.com/itm/194281530878?epid=250740547&hash=item2d3c14e5fe:g:AjsAAOSw38RhBhv4

כמו כן יש מוכר פולני שקניתי ממנו מספר פעמים חלפים לרכבים אירופאים והוא שולח לארץ, התשלום ב paypal  והמשלוח מהיר , אני מתקשר איתו במיילים בכתובת : [email protected]

אני אמנם לא הכי  אוביקטיבי כי אני עוסק בתחום- אבל  חשוב להגיד - במקביל לקישור מוצר מחו"ל שקשור למערכת הפליטה- ושעלותו עולה על 75 דולרים,  והוא מוגדר כחלק מוצר תעבורה- אז חשוב לציין כך:

* החלק עלול להיתקע במכס- ולהידרש להמציא אישורים של משרד תחבורה-  אישור תקן שתומך במדינה שלנו וכו'.

* בנוסף לעלות המוצר- יש לחשב עלות  מע"מ  17 אחוז+מס קניה (עד 30 אחוז בערך)

* חשוב לציין עלות של פירוק והרכבה - אם בן אדם לא עושה את העבודה לבד- כ400-500 שקלים.

* במידה ותזדקק לממש  אחריות אתה תצטרך לשלם שוב פירוק והרכבה+לשלוח את החלק למוכר - ולקבל חלק אחר במקומו - דבר שלוקח אני מעריך לפחות שבוע ימים.

באופן כללי אני בעד רכישה של מוצרים מחו"ל ותומך מאוד- אם אפשר להביא סחורה טובה במחיר הוגן לכיס - העניין שזה לא תמיד קורה כשמזמינים מחול, ולפעמים נכנסים הוצאות נלוות שלא חשבנו עליהם ואז הרכישה נהיית פחות כדאית.

מי שחושב שהוא יודע לבצע עבודות לבד ללא בעל מקצוע- אני גם תומך ומשתדל להדריך עד כמה שאפשר.

• תוכן חדש...