Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בקורולה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה קורולה שנת 97.

וביומיים האחרונים יש רעש מוזר מכיוון המנוע בעת פתיחת סוויץ וסגירתו(בלי להניע),

הרעש בא מקופסה שיושבת בצד שמאל(כשעומדים מול המנוע-תמונות מצורפות!)

מהקופסה יוצא כבל אל המנעול שבתוך הרכב(מנעול רב בריח שיושב בצד של הנוסע ליד הדלת למטה)

ויוצא עוד כבל שמגיע אל המנגנון נעילה של המכסה מנוע-בתמונה מספר 2 רואים את הקופסה בבירור.

הרעש מגיע מהקופסה השחורה הגדולה שבפנים(בצד שמאל למעלה),

כמו כן גם אל הקופסה יש צמת חיווט עם פיוז של 5 אמפר,

אני חושב שזה איכשהו קשור לאזעקה רק שאני לא מבין איך זה אמור לעבוד? ומה גורם לרעש?

יש את הרעש רק בעת סיבוב הסוויץ!

בתודה מראש-

יוסי בן ראובן.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם

נעילת מכסה מנוע כנגד גניבה.

מאפשר פתיחת מכסה מנוע רק לאחר סיבוב מפתח בסוויץ'

ע"י כבל שנמשך כנגד כיוון כבל שפותח מכסה מנוע.

מתקן מרגיז שנדרש ע"י הביטוח וגורם בעיות לרוב.

פורסם
נעילת מכסה מנוע כנגד גניבה.

מאפשר פתיחת מכסה מנוע רק לאחר סיבוב מפתח בסוויץ'

ע"י כבל שנמשך כנגד כיוון כבל שפותח מכסה מנוע.

מתקן מרגיז שנדרש ע"י הביטוח וגורם בעיות לרוב.

אפשר לפתוח את המכסה מנוע גם בלי סוויץ-זה אומר שהוא מנותק?

ומה גורם לרעש?נסיתי לפתוח את המכסה מנוע בכל המצבים שאפשר-כשהנעילה מנותקת ובכל המצבים של המפתח(בתא נוסע)ולא השתנה כלום.בגלל זה שאלתי מה תפקיד הקופסה כי היא לא מגיבה לכלום(חוץ מכאשר היא מנותקת מזרם-בלי הפיוז, שאז מן הסתם היא לא עובדת).יש מעין מנוע חשמלי שכביכול יוצא ודוחף חתיכת מתכת שאמורה להזיז את אחד הכבלים אבל כלום לא זז שם יכול להיות שהמנוע(החשמלי) דפוק?הרעש בא ממנו.

• תוכן חדש...