Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלתה בי המחשבה לאחרונה לנקות את התא מנוע עם ספריי מגוואייר ומים כי הוא מפוצץ אבק ופיח... מישהו עשה את זה ויש לו טיפים?

פורסם

עשו לי את זה פעם בלי שביקשתי באיזה מוסך

מניח שתא מנוע של יצרן שמוכר במדינות הרבה יותר רטובות משלנו בנוי להתמודד עם כמות כזאת או אחרת של מים מבלי שיגרם לו נזק.

מה שקרה זה שכל ההתקנות המקומיות התחילו לפקשש

קודנית, אימובילזייר וכו'

היה צריך לעשות כמה ביקורים במוסך כדי לחזור לקו

מאז אני כל בדיקה במוסך מציין א זה

פורסם (נערך)

מסכים עם ליאור, תלוי בסוג הרכב, שנתון ומצב המנוע ומה שנעשה בו.

מנועים חדשים מגיעים ״מכוסים״ וקל יותר לנקות אותם, מה גם שרמת החאפריות של תיקונים והתקנות תשפיע ישירות על מה שיקרה אחרי ייבוש המנוע,

אבל לחלוטין ניתן לנקות את תא המנוע.

מצרף סרטונים לדוגמה, שתכיר את העבודה והחומרים (מכוניות שונות, שנתונים שונים, חומרים שונים):

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)

לא הייתי מנקה עם צינור בלחץ , עדיף האופן מבוקר יותר למשל ככה: והתזה עם הצינור בעדינות ללא לחץ.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני מנקה פעמיים בשנה פלוס מינוס את התא מנוע.
קודם מכסה את האלטרנטור ואת המפלג עם שקית,מרסס APC ועובר בכל החריצים עם מברשות.

לאחר מכן שוטף ומייבש עם קומפרסור, לאחר הייבוש מיישם הייפר דרסינג של מגווירס,מרסס באופן אחיד,מניע את המנוע לכמה דק בשביל שהחומר יתייבש וזה כל הסיפור.

את המנוע אני שוטף עם גרניק מרחוק,צריך לשים לב איפה לא כדאי לרסס הרבה מים,אבל בכללי תא מנוע הוא לא אטום ,ואין יותר מידי סכנה לחיישנים וכו' כי הם עם מחברים עמידים למים.

IMG_20160415_165418459.jpg

IMG_20160415_173119669.jpg

• אהבתי 2

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני כשעה, ArikC כתב:

אני מנקה פעמיים בשנה פלוס מינוס את התא מנוע.
קודם מכסה את האלטרנטור ואת המפלג עם שקית,מרסס APC ועובר בכל החריצים עם מברשות.

לאחר מכן שוטף ומייבש עם קומפרסור, לאחר הייבוש מיישם הייפר דרסינג של מגווירס,מרסס באופן אחיד,מניע את המנוע לכמה דק בשביל שהחומר יתייבש וזה כל הסיפור.

את המנוע אני שוטף עם גרניק מרחוק,צריך לשים לב איפה לא כדאי לרסס הרבה מים,אבל בכללי תא מנוע הוא לא אטום ,ואין יותר מידי סכנה לחיישנים וכו' כי הם עם מחברים עמידים למים.

IMG_20160415_165418459.jpg

IMG_20160415_173119669.jpg

יש לזה תועלת בתכלס?

פורסם

אישית, לא רואה תועלת בזה ולכן לא נוגע, חסר שתהיה איזה בעיה בחשמל בגלל חיבור רשלני של חוטי חשמל שעשה איזה מתקין. או צינור קצת ישן שיקרע במעט אם תהיה קרוב אליו. 

פורסם

קודם כל למי שמטפל לבד, וזה לא משנה אם רק דברים בסיסיים או משמעותיים יותר, זה הרבה יותר נחמד לטפל במנוע נקי ובכלל, אנחנו קצת חולים בראש ולכן גם תא מנוע נקי עושה לנו טוב על הלב. 

• אהבתי 1
פורסם

התועלת שיכולה להיות זה בסה"כ לשמר את הפלסטיקה והגומיות במצב קצת יותר טוב, אולי יאריך קצת את חייהן (במידה ומורחים איזה חומר משמר גומי)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ואם כבר חומר משמר גומי:
https://www.amazon.com/303-30313-CSR-Protectant-Plastic-Fiberglass/dp/B00KN0UOEE

מתאים לתא המנוע ספציפית, לפחות ממה שראיתי..

יש גם את Perl של CarPro אבל בעיני הוא עדיף לצמיגים.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...