Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 2013 חצי סוחבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לא מזמן קיה ריו שנת 2013, יד 3, 155000 ק"מ

מרגיש שהרכב לא ממש סוחב וקצת תקוע, לוחץ על דוושת הגז אבל לא רואה שינוי בטורים והרכב מאיץ בצורה איטית

רק אם לוחץ על דוושת הגז טיפה יותר אז כבר עולה ל 4000-4500 סל"ד אבל לא מגיע למצב שמגיע ל 2500-3500 סל"ד

מה יכול לשפר את זה? האם 44K או תכשיר אחר יכול לעשות את העבודה?

תודה

פורסם
לפני 14 שעות, asaflavi כתב:

שלום לכולם,

קניתי לא מזמן קיה ריו שנת 2013, יד 3, 155000 ק"מ

מרגיש שהרכב לא ממש סוחב וקצת תקוע, לוחץ על דוושת הגז אבל לא רואה שינוי בטורים והרכב מאיץ בצורה איטית

רק אם לוחץ על דוושת הגז טיפה יותר אז כבר עולה ל 4000-4500 סל"ד אבל לא מגיע למצב שמגיע ל 2500-3500 סל"ד

מה יכול לשפר את זה? האם 44K או תכשיר אחר יכול לעשות את העבודה?

תודה

יש לדגם הזה תקלות מאוד נפוצות של ממירים סתומים. שווה להקשיב לרכב ולהבין מתי יש לך בעיית סחיבה, וכמה גרוע היא כשזה קורה 

• אהבתי 1
פורסם

יצא לי לנהוג על הרכב הזה, לא זוכר שהיה כזה "כבד"

זה קורה בעיקר שהרכב בהילוך השלישי במהירות של 50 קמ"ש בערך ואז אני לוחץ על דוושת הגז כדי טיפה להאיץ

עד שאני מגיע כמעט לסוף הדוושה ואז הרכב מוריד הילוך במקום להעלות את הטורים טיפה באותו ההילוך

מבין שזה קיה ריו אבל עדיין, משהו מרגיש חנוק, המצב לא כזה גרוע כי הרכב נוסע יפה אבל אולי באמת

שווה לבדוק סתימות/חסימות

• תוכן חדש...