Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני/סופר מיני עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם. 

לאחר שראיתי כמה רכבים, נמצא עדיין בהתלבטות מה לקנות. בעקרון מחפש רכב מיני/סופר מיני לנסיעה ברובה בין עירונית של 60 קילומטר ביום (4 ימים בשבוע), הרכב ישמש רכב שני במשפחה, לכן מחפש משהו שהתחזוקה שלו זולה, חסכוני ואמין. 

תקציב 40k.

בהתחלה חשבתי על פיג'ו 208 סביב השנים 15-16, ולאחר קריאה פה בפורום זה נראה לי יהיה לצאת להרפתקה מבחינת תחזוקה של הרכב (רצועת טיימינג וכו..). 

אחרי זה אמרתי נחפש מיני (גם על הדרך ראיתי איזה סוויפט שחשבתי שזה מציאה לבסוף ירדתי מהרכב) וכאן אני מתלבט בין פיקנטו/מיקרה/i10?

מה אומרים מה מותאם יותר לצרכיי? והאם יש עוד אלטרנטיבות? 

תודה. 

עריכה אחרונה על ידי Jac123
פורסם

תחשוב על שברולט ספארק.

מנוע 1.4, גיר רציף, לא נחשבת בעייתית מבחינת אמינות ומאובזרת לא רע, חזקה יותר מהפיקנטו ומה-i10.

היתרון של הפיקנטו זה שאולי תמצא רכב שנמצא עדיין במסגרת האחריות.

רכבים שנרכשו באופן פרטי מהסוכנות, זכו ל-7 שנות אחריות (3 שנים אחריות מלאה + 4 שנים על מנוע, גיר וציריות).

קשה לי להאמין שבתקציב הזה תמצא פיקנטו מ-2017 מהדור החדש שכבר הגיע עם בלימה אוטונומית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איך הצריכת דלק של הספארק? רמת אבזור? ובאיזה שנים אוכל לקנות בתקציב?

ב40k זה פיקנטו בשנים 15-16.

פורסם

מצטרף לדעה על הספארק.

מבחינת רמות אבזור חפש lt+ או את רמת אבזור הבכירה ltz.

אני קיבלתי כ 1/16.5 בנסיעה לא חסכונית במסגרת מבחן רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה שנה מומלץ? שמעתי משהו שמ2017 הרכב ממש מומלץ (ייצור ב ארה"ב או משהו כזה).. 

מה החסרונות של האוטו? 

פורסם

הדגם החדש הגיע ב2016.

החסרונות תא מטען קטן ביחס לחלק מהרכבים בקטגוריה וגם יש מרווחים ממנו כמו הספייס סטאר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עלות ממוצעת, בנתיים אין תלונות ברשת או מבעלים פה, גם לא ניראה שי איזה מחלת ילדות.

• תוכן חדש...