Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הבנתי שיש בעיה שהיא בגדול די ידועה עם הנעילה המרכזית של יונדאי טוסון.. שלי שנת 2016

חצי שנה אחת הדלתות מאחורה לא הייתה נפתחת לא מבפנים ולא מבחוץ אבל השאר עבדו פיקס ולא הייתה לי בעיה בגדול

פתאום גם הדלת השנייה מאחורה לא נפתחת לא מבחוץ ולא מבפנים והדלת של הנהג נפתחת רק כשמנסים לפתוח אותה פעמיים (פעם אחת מנסים לפתוח וזה לא תמיד הולך בפעם השנייה נפתח פיקס)

ראיתי ביוטיוב מספר סרטונים בנושא (אני בן אדם עם רקע טכני עשיר אז בואו לא נפתח את הדיון האם רלוונטי או לא להתחיל לעשות אחרי שראיתי משהו בסרטון יוטיוב)

לאחר שפתחתי את 2 הדלתות מאחורה ע"י משיכת הכבל הורדתי את הכיסוי של פנים הדלת והורדתי חתיכה של פלסטיק וכעת 2 הדלתות מאחורה נפתחות מבפנים (אחרי שפותחים פעם אחת מבפנים ניתן גם לפתוח מבחוץ... האופציה של פתיחה מבחוץ נעלמת ברגע שסוגרים את הרכב בנעילה מרכזית)

מכאן אני בטוח שמדובר בבעיה חשמלית כלשהי השאלה היא האם זה הגיוני ששני מנועים של הנעילה בדלתות שונות יתקלקלו בהפרש של יומיים שלושה ביניהם ויצטרפו לחבר שלהם המנוע השלישי שהלך לפני כחצי שנה

או שאולי יש פה משהו שאני לא חשבתי עליו/לא יודע/מפספס

אשמח לחוות דעת או הכוונה בנושא כיוון שממספר מקומות שדיברתי איתם הבנתי שזה סיפור די יקר במידה והמנועים הלכו...

פורסם

מנסיוני, החלופיים לא שורדים יותר משנה. עדיף להשקיע בחלק מקורי שישרוד שנים, גם אם זה עולה יקר.

לגבי תיקון אני לא יודע, אבל התיימרת שאתה בן אדם עם רקע טכני גדול, אז פרט מעלות החלק - אני לא רואה עוד עלות נוספת.

2016 BMW M235i.

פורסם

תמצא נועלים חשמליים חדשים מקוריים ובמחיר הגיוני, אצל יבואן פרטי לחלפי רכב קוריאני

"קוריאה פלקון" שברח' תושיה 19 ת"א, טל' 053-8095091.

פנה אליהם עם מס' רישוי הרכב וכך ידעו במדויק מה מתאים למכוניתך.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

רק רציתי לעדכן שלאחר בדיקה מסתבר שיש ריקול במוסכי יונדאי... אז מחליפים לי את כל המנועים בחינם...

תודה לעוזרים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...