Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנוגע לשני הדגמים הללו:

פג'ו 2008 1.2 ל' טורבו בנזין וקיה אקסיד EX

מטרת הרכב היא למשפחה (הורים+ילדה) לנסיעות שגרתיות כמו עבודה במהלך שבוע ובסופ"שים טיולים פה ושם (אין נסיעות ארוכות מאוד או משהו יוצא דופן).

לפי מה שבדקתי המחירים די זהים, וגם מידות הרכבים דומות. מה שחשוב לי הוא תא המטען שצריך להכיל עגלה ודברים בסגנון הזה.

מהניסיון שלכם, על איזה רכב הייתם ממליצים יותר?

תודה!

פורסם

למה דווקא שני אלו? חייב שיהיה ג'יפון?

אם תא מטען חשוב לך, בערך באותו טווח מחיר תמצא פוקוס סטיישן, שהיא לא ג'יפון (קצת מאופרת כמו אחד, אם זה משנה) אבל תהיה יותר מרווחת משמעותית (לא יודע להגיד לך לגבי ירידת ערך צפויה, יכול להיות קצת טריקי).

מבין שתי אלו, לאקסיד יש גיר רובוטי אז יש לו יותר פוטנציאל לתקלות בנסיעה עירונית. אם אתה ממש חייב ג'יפון הייתי מסתכל גם על הסקודה קאמיק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

היי

כן חשוב לי ג'יפון פחות מעניין אותי סטיישנים כרגע.

תא מטען של סקודה קאמיק הוא 363 ליטר לעומת אקסיד שהוא 426 ליטר או פג'ו 2008 שהוא 405 ליטר (משמעותית קטן יותר),

וגם הצורה שלו פחות מושכת בהשוואה לשניהם 🙃

• אהבתי 1
פורסם
לפני 58 דקות, pooh-bear כתב:

למה דווקא שני אלו? חייב שיהיה ג'יפון?

אם תא מטען חשוב לך, בערך באותו טווח מחיר תמצא פוקוס סטיישן, שהיא לא ג'יפון (קצת מאופרת כמו אחד, אם זה משנה) אבל תהיה יותר מרווחת משמעותית (לא יודע להגיד לך לגבי ירידת ערך צפויה, יכול להיות קצת טריקי).

מבין שתי אלו, לאקסיד יש גיר רובוטי אז יש לו יותר פוטנציאל לתקלות בנסיעה עירונית. אם אתה ממש חייב ג'יפון הייתי מסתכל גם על הסקודה קאמיק.

גם לקאמיק גיר רובוטי...

ה2008 רכב מצויין,כנס לקבוצה בפייסבוק של ה2008 ושאל את בעלי הרכב.

פורסם

אם הבחירה היא בין שתי אלו, כנראה שהייתי יוצא עם 2008.

אבל, אם האקסיד הוא בגירסת הדיזל, כאן יש בעיה כי השילוב של המנוע עם יותר מ 30 קג"מ, ותיבת ההילוכים, הוא מעולה במיוחד במצב ספורט. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ממליץ שתבצע נסיעות מבחן.

אם תרכוש את את הפג'ו, כדאי לרכוש אותה ברמת גימור פרמיום ומעלה, האקטיב מחסירה הרבה אבזור בטיחות.

אם הרכישה לא דחופה, אולי תוכלו לשקול את הארונה מתוחת הפנים, לדעתי היא נראית טוב יותר מהקאמיק ויש לה תא מטען גדול יותר.

עוד עסקה ששווה לבדוק זה את הסיאט אטקה ברמת הגימור הבסיסית (סטייל), במבצעים הרכב נמכר באיזור ה-140 אלף ש"ח על הכביש, כולל אגרת רישוי וכולל שנת אחריות שלישית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...