Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סונטה 2000 ב-20K בעד או נגד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

חבר שלי רוצה לקנות רכב ב20K-30K אבל הוא מעוניין ברכב משפחתי גדול עם מנוע 2000,

הוא ראה סונטה 2000 שנת 94 שעברה 130K ק"מ במצב טוב, והציעו לו אותה ב-20K כדאי?

פורסם

הדגם הנ"ל לא ממש מן המוצלחים שבחבורה - אני הייתי יורד שנתון או שניים וקונה וולוו 940.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השאלה עכשיו למה ישמש את חברך הרכב

אני לא הייתי קונה וולוו משנתון יחסית נמוך כי החלפים שם זה גהנום, ועוד השנתון נמוך ועוד מעט יתחילו הבעיות אז די בקרוב תחזיר את סכום הרכב לבעלי המוסכים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כמי שמחזיק וולוו ישנות - אני יכול לספר לך ממקור ראשון: הבלאי נמוך, החלפים זולים יחסית (וכמעט לא צריכים אותם) וזו אחת ממכוניות הסאלון הזולות ביותר לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בס"ד

אני הצעתי גם לחבר שלי את הוולוו והוא אמר שהצורה שלה (בשנתון הנמוך) לא מוצאת חן בעיניו.

השאלה אם כדאי ללכת על הסונטה?

פורסם

נהגתי די הרבה על הסונטה 94(כשעבדתי בחברת השכרה).

נראית כמו מיליון דולר וננהגת כמו קוראנית מתחילת שנות ה 90..הג קל מידי וחסר תחושה לחלוטין,בלמים מזוויעים,ביצועים חלשים למדי,למרות נתוני המנוע וגימור די בינוני.

בתקופה שבו שירתו בחברת ההשכרה הן היו אמינות.

הסונטה היתה אמורה להיות הגירסה הקוראנית למיצובישי גלנט,אבל היתה רחוקה מאד מהמקור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...