Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 80 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כיום בעל קליאו 0.9 שנת 2014 ושוקל להחליף לרכב מתקדם יותר.

חשבתי בהתחלה על קיה סטוניק או סיאט ארונה אבל כל הקטע עם האמינות של הגיר מאוד בעייתי.

מחפש בעיקר רכב שהוא יחסית חסכוני בדלק, מפנק, כמה שיותר מאובזר מבחינה ביטיחותית ושיהיה חזק (גר בצפון).

אני לא נעול על רכבים, אשמח להמלצות בהתאם לדרישות אין לי בעיה עם רכב שהוא סופר מיני או רכב פנאי קטן כמו שציינתי למעלה.

מכל הדרישות שלי כוח זה בין הדברים שחשובים לי

סיטרואן ופיגו לא באות בחשבון כלל :)

תודה 

פורסם

אם אתה רוצה רכב חסכוני וחזק זה רק רכבים עם מנוע טורבו או דיזל, כל רכב עם מנוע דיזל או טורבו מסגמנט המשפחיות ומטה יהיה עם גיר רובוטי חוץ מפיג'ו סיטרואן שהן מגיעות עם גיר אוטומטי רגיל.

בגדול האופציות שלך הן:

רכב אטמוספרי שיהיה לא ממש חזק ולא ממש חסכוני אבל אמין ופשוט לתחזוקה למשל מאזדה 6 שיכולה להתאים בצורה דיי טובה להגדרה של "מפנק" (לא יודע לגבי מערכות בטיחות) או מאזדה 3 שיש לה מערכות בטיחות אבל היא דיי קשיחה.

רכב טורבו עם גיר רובוטי - סטוניק שציינת, רנו מגאן קופה, ארונה וכו... מנוע טורבו חזק וחסכוני בצימוד עם גיר רובוטי

רכב מנהלים - יהיה ישן יותר ויקר יותר לתחזוקה למשל ולוו S60 או לקסוס IS300H

פיגו\סיטרואן - מנוע טורבו חסכוני וחזק עם גיר אוטומטי רגיל ואמין.

פורסם

אז בעצם כל רכב שאקח לפי הדרישות שלי יגיע עם הגיר שיש בו בעיות במצמדים?

הגיר הוא מצויין, הפחד הוא מהבלאי הגבוה שלו והעלות תיקון.

פורסם

למה לא סיטרואן ופיגו בעצם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

למה לא סיטרואן ופיגו בעצם?

בגדול? הכל עניין של טעם וספק באמינות שלהן, וגם הקושי של למכור שארצה.

אני היום חווה את זה עם הרנו, אין ביקוש מספיק ובמגרשים נותנים מחירים מצחיקים ובשוק הפרטי קשה.

מאמין שאם היה מדובר ברכב שהוא לא "צרפתי" היה לי יותר קל

• תוכן חדש...