Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתכנן לקנות רכב שיש לו שתי תביעות. חייב להגיד שהרכב נבדק אצל מומחה ולא נמצאו בעיות וגם לא נראה שהרכב עבר משהו.

תביעה אחת על סך 50 אלף (אובדן גמור להלכה) והשניה 20 אלף (ירידת ערך). בשתי התביעות שיעור ירידת הערך בדוח סליקה של חברות הביטוח הוא 0! 

לא מסתדר לי בכלל כל העניין כי בתביעה של ה50 מחיר תמלוגי הביטוח ששולמו גבוהה מ60 אחוז (טוטאלוס) מערך הרכב. מישהו יכול להסביר אולי אני מפספס משהו? 

בצאת החג כמובן שאדבר גם עם הביטוח להוציא כמה שיותר מידע. תודה על העזרה!

5B3581D0-8C45-47F3-BDE6-544DBD6BCBC5.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Orel1996
פורסם

שתי תביעות נפרדות בתאריכים שונים . לא ככה ? בתמונה חסר התאריכים
באובדן להלכה אין טעם לרשום אחוזים. המבוטח מקבל מחירון וסוגרים עניין.

בתאונה הישנה יותר דווקא רשמו ירידת ערך. ניתן לחשב את האחוזים בעזרת המחירון.

יפה ששחזרו את הרכב לרמה שמומחה לא מבחין . בדרך כלל זה קורה עם מכוניות יוקרה: המחירון מרוסק , חלפים מאד יקרים : אובדן להלכה.

פורסם (נערך)

כן, שתי תאונות שונות. לפי מה שהבנתי השנייה (היקרה) הייתה מכה בגג. 

איך אני מברר ירידת ערך במקרה כזה?

עריכה אחרונה על ידי Orel1996
פורסם

קח את הרגליים ולך לחפש רכב אחר

לא כתבו באחוזים כתבו בכסף

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...