Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על הסאב הבא .

שהציפיות שלי ממנו להישמע טוב אבל גם שיהיה עוצמתי (שירעיד את הבניין :twisted: SPL )

הוא יחובר למגנט פנטום מונובלוק, ויהיה בתיבה פורטד ,במאזדה לאנטיס .

אם יש לכם סאבים נוספים להציע אני פתוח להצעות כאשר התקציב עומד על 1500 שח .

זה הסאב טרנטולה 15 אינץ .

http://www.soundstream.com/sub/products_subs_t4.html

ושהיה לכולכם חג שמח וכשר .

פורסם

נראה אחלה סאב...

המחיר שלו?

מישהו יודע איפה אפשר לראות מחירים לסאונד סטרים?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

נראה כמו רכישה מוצלחת...

יש לך איך לשמוע אותו לפני?

לא נראה לי אבל שהמגבר שלך יסחוב מפלצת כזאת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

זאת בדיוק הבעיה שלא ניתן לשמוע אותו לפני הרכישה, ולכן חשבתי שאולי משהוא שמע ויכול לתת חוות דעת עליו.

בנוגע למגבר אומנם הוא לא ינצל את הסאב בצורה אופטימלית ,אבל הוא בכל זאת יוציא ממנו הרבה לדעתי .

פורסם

שמע לאיה אביזרים בכ"ס יש שתיים כאלה באלפא ספרינט שלו אם אני לא טועה יש לו את ה 12 אינץ' ולאח של אודי מהפורום יש שתי 10 אינץ' מאותו דגם אם אני לא טועה...

תנסה ליצור איתם קשר

פורסם

לפי נתונים יבשים. ותגובות שהיו בפורום לגבי המונו בלוק מגנט פנטום.

המגבר שלך ינצל את הסאב בין 1/2 ל 3/4 וזאת גם כי הסאב הוא יורד ל אום אחד. והמגבר יתחמם יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מקווה שיהיה את הסאב בגירסת שני סלילים של 4 אוהם ,למרות שבאתר רשום שיש אותו בגירסת ה 2 אוהם לכל סליל , אבל אם לא אז אולי אני ישדרג את המגבר .

בנוגע לסאבים של אודי יש הבדל גדול בין שני סאבים 10 אינץ ל 15 אינץ אחד ,גם מיבחינת הסאונד וגם מיבחינת העוצמה ,כאשר ה2 עשיריות יתנו הרבה יותר לדעתי .

MDMA

אתה שמעת את הזוג 12 ?

ואם כן איך היתרשמת מהם מבחינת עוצמה ואיכות ?

פורסם

ה12 של איה אביזרים היו מאוד איכותיים אבל במדידה הם פישלו 130 DB אם אני לא טועה אבל יש מצב שזה בגלל המגבר או משהו וואלה אני לא יודע לא רוצה להגיד לך סתם..

• תוכן חדש...