Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו RS-Line

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

שמי אורי אני בדרך כלל בחור של גרמניות לגמרי קנצורן VW .

אבל ראיתי רנו Clio 2020 שממש תפסה לי את העין, וזה בא בזמן ממש טוב כי  ממש כרגע מחפש לקנות רכב. אז אני מדבר על רמת גימור RS-line שנת 2020, כל מי שיודע איך התיבה הרובוטית בקונצרן הנ''ל ולגבי אמינות של מנוע  אשמח שיגיב ויחדד לי את הידע 

תודה מראש :)

פורסם

מנוע שעד עכשיו מראת אמינות טובה (אבל נמצא בשוק רק כשנתיים), וגיר עם מצמדים רטובים שאמור להיות אמין יותר מהגיר בדגמים הקודמים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 דקות, zvit כתב:

מנוע שעד עכשיו מראת אמינות טובה (אבל נמצא בשוק רק כשנתיים), וגיר עם מצמדים רטובים שאמור להיות אמין יותר מהגיר בדגמים הקודמים.

גם ב קפצ'ור זה רטוב? 

פורסם

הקליאו סופר מיני מצוינת, זריזה, מאובזרת, נראית טוב ובטיחותית.

הייתי בודק גם את אופל קורסה, זריזה, מהנה, מאובזרת ועם תיבה פלנטרית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל העונים.

תראן העניין הוא כזה, הפיג'ו 208 מאוד קטנה לעומת הרנו, לכן אני כן חוזר ושואל לגבי הרנו מאשר אופל או 208. 

• לא הבנתי... 1
פורסם

הקליאו והפיגו באותה הקטגוריה, גם המרווח מאחור דומה.

הבעיה בפיגו שההגה יכול להסתיר את לוח המחוונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

הקליאו והפיגו באותה הקטגוריה, גם המרווח מאחור דומה.

הבעיה בפיגו שההגה יכול להסתיר את לוח המחוונים.

כן אבל לצורך העניין, שניהם באותו השנתון ולקליאו יש הרבה יותר אבזור. לכן אני מתעניין יותר בקליאו. 

פורסם
בתאריך 17.3.2021 בשעה 05:02, Ori1938 כתב:

תודה לכל העונים.

תראן העניין הוא כזה, הפיג'ו 208 מאוד קטנה לעומת הרנו, לכן אני כן חוזר ושואל לגבי הרנו מאשר אופל או 208. 

הפיגו והרנו באותו הסגמנט והם רכבים מקבילים בגודלם.

מציע לך לראות את הרכבים באולם התצוגה שוב כדי לקבל פרופורציות אותנטיות.

בתאריך 17.3.2021 בשעה 09:47, Ori1938 כתב:

כן אבל לצורך העניין, שניהם באותו השנתון ולקליאו יש הרבה יותר אבזור. לכן אני מתעניין יותר בקליאו. 

הGT בפיגו מאובזר לפחות כמו ה RS LINE,שוב,כדאי ללכת לאולמות התצוגה בשביל לקבל תמונה נכונה.

• תוכן חדש...