Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחניון שלנו בבניין, מלבד חניות פרטיות יש חניות פנויות המשמשות לכל הדיירים. בחודשים האחרונים, היו 2 מקרים שהתגלה בורג בצמיג ברכב המשני שלנו. יש לי חשש שמישהו מחבל לי בכוונה ברכב. אתמול הבת שלי חשבה שחסר קצת אויר בצמיג וכשבדקה, מצאה על הצמיג בורג פלסטי כאילו מישהו הניח אותו שם כדי שכשתתחיל לנסוע, אולי ייתקע בצמיג ויפנצ'ר אותו.

כל התיאור הארוך הזה נועד לשאלה - האם יש סוג של מצלמה שאפשר להתקין ברכב שיש לה יכולת לצלם רצוף מס' מסויים של שעות?

פורסם
ציטוט

בגדול יש שתי מצלמות מובילות שהייתי ממליץ עליהן, לשתיהן יש WIFI ופיצ'רים זהים.
האחת VIOFO A129 Plus שמבוססת על קבל חשמלי שעדיף יותר בארץ מכיוון שהוא פחות מושפע מחום מאשר סוללה.
רזולוציית צילום 2560x1440p בקדמית ו-1920x1080p באחורית וזווית צילום 140°.
https://s.click.aliexpress.com/e/_dWAn8Vx

יש גם את 70MAI A800, מבוססת על סוללה פנימית. רזולוציית צילום 2560x1600p בקדמית ו-1920x1080p באחורית,
 זווית צילום 140° בקדמית ו-130° באחורית

https://s.click.aliexpress.com/e/_AXcrIZ

שים לב שבשתי המצלמות בשביל מצב חנייה חייב חיבור קבוע לפיוז שפועל גם כשהרכב כבוי.
ממליץ לרכוש את הקיט התקנה שמגיע איתן.

מתוך שרשור המלצות מצלמות דרך.

אתה יכול לקרוא את העמודים האחרונים שם, מדובר על מצלמות כאלה.

פורסם

תראה באותו שרשור בעמוד הזה, כותבים שם על עניין הצריכה.

מן הסתם הגעת למסקנה שמצלמת אבטחה אינה פתרון טוב עבורך (כי אם אין סיבה מיוחדת כנראה שזה עדיף).

פורסם
לפני 10 שעות, itzik123 כתב:

תראה באותו שרשור בעמוד הזה, כותבים שם על עניין הצריכה.

מן הסתם הגעת למסקנה שמצלמת אבטחה אינה פתרון טוב עבורך (כי אם אין סיבה מיוחדת כנראה שזה עדיף).

מצלמת אבטחה לא פתרון טוב כי מדובר בחניון תת קרקעי והרכב חונה כל פעם במפלס אחר. 

• תוכן חדש...