Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה קאמיק 1.5 או אוקטביה 1.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אמור לבחור רכב מהעבודה מה עדיף סקודה קאמיק 1.5 או אוקביה 1.0 (או להוסיף 250 לאוקטביה 1.5)

אני בחור גבוה (1.93) ויש לי 3 ילדים

אני צריך לבחור השבוע, מה לדעתכם עדיף?

תודה מראש!

פורסם

את האוקטביה החדשה לא מכיר, קורא שהיא רכה יותר, אבל גם רופסת יותר מהנוכחית. את הקאמיק מכיר בגירסת ה 1 ליטר שלה, לטעמי היגוי עדיף משמעותית על זה של האוקטביה היוצאת, קל וחומר אולי על זה של הנכנסת, שוב מתוך קריאה, לא נסיון. אם הדברים האלו חשובים לך, לטעמי הקאמיק עדיף, אבל בראש וראשונה מדובר במידות, אחרי הכל מכנית אותו אוטו. לאוקטביה באגאז' ענק ומרחב פנים מפנק ומאוד גדול, אבל מידות חיצוניות של קטגוריה או שתיים מעל, אוטו גדול האוטו הזה, ודאי ביחס לקאמיק צנועת המימדים, מה שגורם לה להסתדר הרבה יותר טוב בסביבה עירונית. לך תראה, תשב בפנים, ואז קח נסיעת מבחן ותחליט.

פורסם

תודה, אבל יש אתה יודע אם הנסיעה בקאמיק יותר גבוה מהאוקטביה? והאם יש מרחב רגליים טוב לנהג?

אני נוסע בשבועות האחרונים בקורולה ואין לי בכלל מקום לרגליים, צפוף נורא

פורסם

המרווח לנהג בקאמיק לא רע, את האוקטביה לא יצא לי לנסות.

מה שכן הקאמיק צר יותר ובמושב האחורי לא יהיה נוח לשלושה. הוא מוגבה מעט אבל מרגיש יותר קרוב לרכב פרטי מאשר לג'יפון ונמוך באופן מורגש מהקארוק.

המרווח באוקטביה היוצאת היה מעולה ואני מנחש שהוא טוב גם בחדשה, לא בטוח שהייתי מוסיף את ההפרש ל-1.5.

פורסם

הקאמיק לא מתאימה למשפחה עם 3 ילדים

פשוט לא.

גם תא מטען ממש קטן.

ברור שהאוקטביה עדיפה גם במנוע 1.0

ישבתי בשניהם וזה פשוט לא בר השוואה

• אהבתי 1
פורסם

בתור בחור גדול + 3 ילדים הייתי בוחר באוקטביה, בגלל המרחב הפנימי והבגז' (לא יודע מה הגילאים של הילדים, אבל אם קטנים - צריך להעמיס עגלות וטיולונים ואופניים ועוד כל מיני דברים).

• רעיון טוב! 1
פורסם

אין ספק שהאוקטביה מרווחת יותר, הקאמיק טיפה יותר גבוהה אבל לא הבדל משמעותי, לאוקטביה אין מתחרות בכל הנושא של משפחתיות מרווחות, ללא ספק היא הבחירה המועדפת על פני הקאמיק מבחינת מרווח ופונקציונליות למשפחה.

אמנם מנוע 1000 לרכב גדול יחסית כמו האוקטביה נשמע קטן מדי, אבל הוא מספיק ולאוקטביה לא חסר כוח (עקב טורבו ותיבת הילוכים דו מצמדית), אם אתה מחפש עוד יותר כוח אתה יכול באמת ללכת על ה1500.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בסופו של דבר האוקטביה ירדה מהפרק כך שנשארו הקאמיק והקורולה.... אז בחרתי את הקאמיק.

אני ממש מקווה לא להצטער

פורסם

ל-3 ילדים במושב האחורי הקורולה עדיפה, אמנם היא לא מרווחת כמו האוקטביה אבל היא רחבה יותר מהקאמיק.

• תוכן חדש...