Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תא מטען חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימים לכך קיטים בשוק. ממליץ לך לבדוק בחברות שמאבזרות וואנים לנכים. זול זה לא.

קיט (ללא התקנה) עולה בארה"ב כ-500$. מעריך שבארץ פרוייקט כזה יעלה לפחות 5000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש על הכביש מספר דגמי סיינה עם פתיחה חשמלית לתא מטען, מה שאומר שזה אפשרי - השאל  היא כמובן מה המחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצטער על הבורות אם אני טועה אבל למה צריך לקנות קיט כל כך יקר?

אישית בפיאסטה שלי יש לי כפתור על השלט שפותח את התא מטען ושאני אומר פותח אני מתכוון למבטל את הנעילה ומרים במילימטר, אתה צריך לבוא ולהרים בעצמך.

הורדתי את ה2 מוטות שמחזיקים את התא מטען, הורדתי את הקצה ושמתי קפיצים די קשיחים.

עכשיו שאני לוחץ על הכפתור בשלט הקפיצים נותנים את הפוש הראשוני והדלת ממשיכה למעלה לבד ללא התערבות שלי.

העלות של זה אפסית לעומת הסכומים שאתם מדברים עליהם ואני מניח שאצלך זה יעבוד דומה.

פורסם

אבל אז כשאתה סוגר אתה צריך להפעיל לא מעט כח, לא @Shab00?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 24.12.2020 בשעה 16:26, רמי חייא כתב:

היי

מישהו יודע מנסיון אם אפשר להרכיב מנוע חשמלי לסיינה 2014 לפתיחת תא המטען? 

בארץ יש כמה שמתעסקים בזה, אתה יכול למצוא אותם גם בגוגל.

בין היתר: "הידרופיקס", "קוברה סטודיו", "הניצוץ" ובטוח שיש עוד (קטנים וגדולים כאחד). חפש גם ביוטיוב (יש כאלה שמעלים את הפרוייקטים האלו לשם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 23 שעות, Shab00 כתב:

מצטער על הבורות אם אני טועה אבל למה צריך לקנות קיט כל כך יקר?

אישית בפיאסטה שלי יש לי כפתור על השלט שפותח את התא מטען ושאני אומר פותח אני מתכוון למבטל את הנעילה ומרים במילימטר, אתה צריך לבוא ולהרים בעצמך.

הורדתי את ה2 מוטות שמחזיקים את התא מטען, הורדתי את הקצה ושמתי קפיצים די קשיחים.

עכשיו שאני לוחץ על הכפתור בשלט הקפיצים נותנים את הפוש הראשוני והדלת ממשיכה למעלה לבד ללא התערבות שלי.

העלות של זה אפסית לעומת הסכומים שאתם מדברים עליהם ואני מניח שאצלך זה יעבוד דומה.

נסה את הפטנט שלך בחניון עם תקרה נמוכה וספר איך היה.

פורסם
לפני 3 דקות, eladts כתב:

נסה את הפטנט שלך בחניון עם תקרה נמוכה וספר איך היה.

יש לי מכשיר מיוחד לסיטואציה הזאת קוראים לו יד, אתה משתמש בזה כדי להחזיק את הדלת בגובה שאתה צריך.

זה עולה יותר מה500 דולר על הקיט שדיברתם אבל היה לי מזל וקיבלתי בחינם מאמא שלי.

בנוסף לזה יש עוד שימושים וזה אחלה מולטי טול.

במילא התא מטען עולה עד למעלה ברגע שאתה פותח אותו, קפיצים או לא קפיצים אין שום הבדל המוטות מעלים עד למעלה. הדבר היחיד שאתה צריך לדעת זה לא להשתמש בכפתור הזה בחנייה ופשוט ללכת לפתוח בעצמך אבל זה יהיה בדיוק אותו דבר בפתיחה חשמלית.

חוץ מזה שהפיאסטה שלי לא בדיוק גדולה אז אם גיפ נכנס לחנייה הזאת אני יכול לפתוח את הדלת עד למעלה...

דרך אגב במקרה מצאתי סרטון של פיאסטה דור לפני שעשה אותו הדבר.

מה שכן אני מסכים איתו שהרעש של הקפיץ לא הכי נחמד אבל סתם רעש למי אכפת.

אצלי זה עובד 100% מהפעמים, הכל תלוי בכמה הקפיץ שבחרת קשיח.

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, Shab00 כתב:

במילא התא מטען עולה עד למעלה ברגע שאתה פותח אותו, קפיצים או לא קפיצים אין שום הבדל המוטות מעלים עד למעלה. הדבר היחיד שאתה צריך לדעת זה לא להשתמש בכפתור הזה בחנייה ופשוט ללכת לפתוח בעצמך אבל זה יהיה בדיוק אותו דבר בפתיחה חשמלית.

בתא מטען עם פתיחה חשמלית אמיתית ניתן בד"כ להגדיר גובה מקסימלי לפתיחה. ללא פתיחה חשמלית או קפיצים הדלת נשארת במקום אם פותחים אותה חלקית ואין צורך להחזיק אותה עם היד. עם הקפיצים שלך בחניה עם תקרה נמוכה אתה צריך להחזיק את הדלת עם היד כל עוד תא המטען פתוח כדי שהדלת לא תתקע בתקרה. נכון, זה לא כל כך רלוונטי לפייסטה אבל לפותח השרשור יש סיינה, לא פייסטה.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

אם הוא בחניון נמוך שפשוט לא יפתח את התא מטען מרחוק '-'

לא רואה איך הדבר הקטן הזה יגרום למישהו להפוך עבודה של 50 שקל ל2000 שקל. סתם להוסיף סיבוך מיותר על מקרה שנדיר שיקרה ויוכל להימנע אם תחזיק את הדלת בעצמך.

• תוכן חדש...