Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, הרקוליטו כתב:

שאלתי בשברולט לגבי הדגם , אולי הם יביאו את ss ברבע השני של 2021 . אם יביאו אז בכלל לא תהיה בעיה לטפל lt1 .

טייפ אר 37000 דולר 

lt1 35000 דולר .

יש סיבה לכך שאתה מדבר בדולרים? רוצה להביא אותם מחול או שאתה גר בחול?

פורסם

אם אני לא טועה הקאמרו כן מיובאת לארץ ודגם ה3.6 מתומחר ב-350K כך שלא הייתי מצפה מהיבואן כאן לגדולות ונצורות בכל הקשור לתמחור הגון לעומת המחיר בחו"ל.

פורסם

בשלב זה הקאמרו מיובאת הנה באופן סדיר עם מנוע הv6 3.6 בלבד, פותח השרשור מדבר על גרסת ה ss של הקאמרו לה מנוע v8 6.2.

הברז החדשה שהזכירו עשויה להיות מתאימה כמו כפפה כמחליפה למיאטה, שאר האלטרנטיבות לא דומות לה...

פורסם

שלום, 

התלבטות מעניינת מאוד בעיני. 

אני במקומך הייתי לוקח את הקאמרו רק בגלל הצליל המשכר של V8 אמריקאי ואז קורס נהיגה מתקדמת בשביל לדעת מהן גבולות הרכב. 

אבל, יש לך ילדים והם לא ישמחו לשבת במושב האחורי של הקאמרו. 

המלצתי היא תחפש ב.מ.וו 335i או 435i או אפילו 535i שמגיעות עם המנוע 6 צילינדרים המוצלח של ב.מ.וו, יתנו לך כיף בנהיגה אבל גם יתנו תחושת כיף לילדים שלך מבחינת הנוחות. 

פורסם

חשבת במקרה על סדרות M של BMW?

M3 וכו' כמובן שגם שנתון נמוך יותר כמו 18 או 19

כמובן שאפשר גם AMG בסדרה E 

מכוניות מפחידות עם מקום מאחורה אפ אני לא טועה

פורסם

קראתי פה קצת דברים על הקאמרו, שהיא לא פרקטית ומאוד נוקשה...

אז ככה, ביליתי בערך 15000 ק"מ עם קאמרי SS, אמנם פתוחה אבל מדובר על אותו הרכב, הוא היה פחות נוקשה מהסדרה 4 הפתוחה שביחנתה במחציתי.

הקאמרו אמנם צפופה מאחור אבל חברים בני 30 בילו שעות ארוכות במושב האחורי במספר טיולים.

מבחינת תחזוקה ואמינות מדובר ברכב אמין מאוד, חלקים זולים ואפשר תמיד להזמין מארצות הברית אם צריך.

ד"א, גם הV6 הייתה מהנה מאוד.

במקרה של המתחרה מבית פורד, חודשיים עם האקובוסט ושלושה חודשים עם הGT השאירו רושם טוב באותה המידה.

הקאמרו היא רכב מצויין שמאוד כייף לחיות איתו ביום יום. 473fe351d8bfd780d63b733dcc7adc87.jpge957fd67c5a03211494518a9e6c2749d.jpgb2c98f50d79e408315e4b55cfffbe623.jpg

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

haters will hate

פורסם
לפני 6 שעות, בנצי כתב:

קראתי פה קצת דברים על הקאמרו, שהיא לא פרקטית ומאוד נוקשה...

אז ככה, ביליתי בערך 15000 ק"מ עם קאמרי SS, אמנם פתוחה אבל מדובר על אותו הרכב, הוא היה פחות נוקשה מהסדרה 4 הפתוחה שביחנתה במחציתי.

הקאמרו אמנם צפופה מאחור אבל חברים בני 30 בילו שעות ארוכות במושב האחורי במספר טיולים.

מבחינת תחזוקה ואמינות מדובר ברכב אמין מאוד, חלקים זולים ואפשר תמיד להזמין מארצות הברית אם צריך.

ד"א, גם הV6 הייתה מהנה מאוד.

במקרה של המתחרה מבית פורד, חודשיים עם האקובוסט ושלושה חודשים עם הGT השאירו רושם טוב באותה המידה.

הקאמרו היא רכב מצויין שמאוד כייף לחיות איתו ביום יום. 473fe351d8bfd780d63b733dcc7adc87.jpge957fd67c5a03211494518a9e6c2749d.jpgb2c98f50d79e408315e4b55cfffbe623.jpg

לא הבנתי, אם הניסיון שלך עם הקאמרו הינו ארוך, והספקת להכיר את האוטו אז למה ביקשת ייעוץ לגביו? 

אני מבין את שאילתך בנוגע להונדה, אולם אחרי הודעתך אני מבין שאתה רוצה מישהו שיתמוך בהחלטה שלך בנוגע לקאמרו. 

אני המלצתי על ב.מ.וו כשילוב של שני העולמות, אולם אחרי הודעתך אני מבין כי לא שפטתי נכון את הקאמרו, וכי האמריקאית המטורפת גם היא מעניקה את אותה חבילה. 

לכן נותר לי רק לאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך , ו תתחדש (מראש).

בברכה, אדם 

פורסם

בדיוק :)

לגבי הסדרה 4, אחד הדברים שממש הפריעו לי גם בסדרה 3 הינו מהלך מתלים מאוד קצר שבכביש משובש נותנים תחושה של התרסקות המרכב על הכביש, כן מבחני דרך יגידו אחרת, חיי היום יום בכבישים אמיתיים נותנים אינדיקציה שונה לגמרי.

haters will hate

פורסם (נערך)

תודה לכולם על כל התגובות והעצות. 

הזמנתי היום סיוויק טייפ R לבנה. תגיע רק באוגוסט, אז יש מספיק זמן להתחרפן מציפייה עד אז.... 

את המיאטה יש לי מאז 2008, קניתי אותה חדשה מהיבואן. קשה ועצוב להיפרד. מצד שני קראתי כל כך הרבה דברים טובים על הניהוג והביצועים של הטייפ R שממש קשה לי להאמין שאתאכזב, למרות המעבר להנעה קדמית (שזה הדבר שהכי קשה לי פסיכולוגית). ותוספת הכוח תהיה יותר ממבורכת. 

עריכה אחרונה על ידי udihamudi65
פורסם
לפני 1 דקה, Doron_Z כתב:

תתחדש! 

איזה זמן המתנה הזוי, מתאר לעצמי שזו לא הגרסה של אחרי מתיחת הפנים האחרונה? 

אחרי מתיחת הפנים. ונסיעת מבחן אין לפני. רק אחרי מקדמה אתה מקבל נסיעת מבחן עם נהג מירוץ... הזוי קצת, אבל ניחא

פורסם

איזה יופי שזה אחרי המתיחה. היבואן אפילו לא טרח לייחצן את זה שהוא מייבא את הדגם מתוח הפנים, כנראה שזה מעיד עד כמה הוא משקיע מאמצים מינימליים בדגם הזה.

אכפת לך לשתף כמה יצא? 

הרכב מאוד מבוקש ובארה"ב הוא נמכר מעל מחיר המדבקה אז אני משער שזו הסיבה העיקרית לזמן ההמתנה הממושך. 

• תוכן חדש...