Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רק אם היה לטייפ אר הנעה אחורית זה היה הרכב המשתלם ביותר..

אגב ביצעת נסיעת מבחן על סובארו  sti?

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם

מי הנהג מרוץ ברכב המבחן ?

היבואן כנראה נבהל אחרי שעיתונאי עשה תאונה עם fk2 . למרות שלנהוג בfk8 כל אחד יכול לנהוג ולהישאר על הכביש .

ביררתי בסוכנות ליבוא אישי , הקאמרו עולה סביב 280000 שקל לדגם lt1 2021 .

המלצה אישית , הרכב שלי הגיע מהסוכנות מתודלק ב95 . תסיים את המיכל ותעבור ל98 מרגישים הבדל משמעותי .

פורסם
לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

איזה יופי שזה אחרי המתיחה. היבואן אפילו לא טרח לייחצן את זה שהוא מייבא את הדגם מתוח הפנים, כנראה שזה מעיד עד כמה הוא משקיע מאמצים מינימליים בדגם הזה.

אכפת לך לשתף כמה יצא? 

הרכב מאוד מבוקש ובארה"ב הוא נמכר מעל מחיר המדבקה אז אני משער שזו הסיבה העיקרית לזמן ההמתנה הממושך. 

הם נותנים הנחה מקסימלית של 10K אם אתה לא מבקש טרייד אין וכו'.

לפני שעה, ANUTKK כתב:

רק אם היה לטייפ אר הנעה אחורית זה היה הרכב המשתלם ביותר..

אגב ביצעת נסיעת מבחן על סובארו  sti?

לא. אבל גם לא יכול להתגבר על המראה החיצוני שלה, אז זה לא היה רלוונטי מבחינתי. עניין של טעם אני מניח. 

לפני 33 דקות, הרקוליטו כתב:

מי הנהג מרוץ ברכב המבחן ?

היבואן כנראה נבהל אחרי שעיתונאי עשה תאונה עם fk2 . למרות שלנהוג בfk8 כל אחד יכול לנהוג ולהישאר על הכביש .

ביררתי בסוכנות ליבוא אישי , הקאמרו עולה סביב 280000 שקל לדגם lt1 2021 .

המלצה אישית , הרכב שלי הגיע מהסוכנות מתודלק ב95 . תסיים את המיכל ותעבור ל98 מרגישים הבדל משמעותי .

לא יודע מי הנהג מירוץ, נדמה לי מבית ספר מסלולים או משהו כזה, אתה מקבל איזשהו יום הדרכה של כמה שעות.

פורסם

ממה שאני שומע סובארו STI לא באותה הליגה, רכב יחסית מיושן ובזבזן מאוד בשביל מה שהוא נותן.

לטעמי עשית את ההחלטה הכי נכונה מבין האופציות שעלו פה, הטייפ R מהדור הנוכחי הוא אייקון שמקבל שבחים בכל מקום ונחשב למלך הקטגוריה הבלתי מעורער. מה גם שהוא בא עם גיר ידני שבמיוחד אחרי מתיחת הפנים נחשב לאחד הטובים בכל הזמנים. תתחדש ויהיה נחמד לשמוע רשמים בהמשך.

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

ממה שאני שומע סובארו STI לא באותה הליגה, רכב יחסית מיושן ובזבזן מאוד בשביל מה שהוא נותן.

לטעמי עשית את ההחלטה הכי נכונה מבין האופציות שעלו פה, הטייפ R מהדור הנוכחי הוא אייקון שמקבל שבחים בכל מקום ונחשב למלך הקטגוריה הבלתי מעורער. מה גם שהוא בא עם גיר ידני שבמיוחד אחרי מתיחת הפנים נחשב לאחד הטובים בכל הזמנים. תתחדש ויהיה נחמד לשמוע רשמים בהמשך.

תודה. בשמחה אשתף רשמים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...