Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לקבל המלצה לצמיגים עבור סיאט לאון במידה  225/45R17 91W

על האוטו כרגע יש את הצמיגים Dunlop SP Sport Maxx שהגיעו עם הרכב ולמען האמת אני מאוד מרוצה מהם

אך לצערי לא הצלחתי למצוא שום מקום שמוכר את הצמיגים האלה. (אלא אם מישהו יוכל לחדש לי)

למען האמת חוץ מלדעת את השמות של כל החברות המוכרות אני לא מבין יותר מדי.

התקציב שלי נע בין 500-600 ש"ח לצמיג.

אשמח לקבל המלצות.

תודה מראש.

פורסם

האמת שעברתי מ-dunlop למישלין אנרג'י סייבר בסיאט לאון והדאנלופ לטעמי היו טובים יותר, חפש ובדוק את הדאנלופ מהלינקים ששלחו לך

פורסם

מישלין אנרג'י סייבר הם צמיגים כמו שהם נשמעים, נועדו לחיסכון. ממליץ על מישלין פריימסי 4 או גודייר אסימטריק שיתנו מעט יותר אחיזה אבל גם יהיו מעט רועשים יותר.

כיוון קיצוני יותר יהיה מישלין פיילוט ספורט 4 אבל זה תלוי בכמה אתה נוסע בשנה ומה באמת אתה מצפה מהאוטו.

פורסם

יש לי לאון עם הצמיגים הנ"ל (הגיעה איתם מהמפעל) והם הופכים את הרכב לנוקשה ולא נוח. יצא לי לנהוג בה עם ברידג'סטון טורנזה, לא צמיג מצטיין אבל נוחות הנסיעה הייתה עדיפה.

פורסם (נערך)

אהלן, תודה רבה לכולם על התגובות.

לפני 21 שעות, ch2856 כתב:

תברר עם טיירדיל, אמור להיות להם צמיג כזה. 

לפני 21 שעות, zvit כתב:

נראה שדווקא יש צמיגים כאלה

האמת שבדקתי בשתי המקומות האלה וכרגע הם לא נמצאים במלאי,

כנראה זאת רשימה רנדומלית שהמלאי הזמין לא מעודכן כל כך.

לפני 17 שעות, Roycohen1979 כתב:

מישלין אנרג'י סייבר הם צמיגים כמו שהם נשמעים, נועדו לחיסכון. ממליץ על מישלין פריימסי 4 או גודייר אסימטריק שיתנו מעט יותר אחיזה אבל גם יהיו מעט רועשים יותר.

כיוון קיצוני יותר יהיה מישלין פיילוט ספורט 4 אבל זה תלוי בכמה אתה נוסע בשנה ומה באמת אתה מצפה מהאוטו.

אני חושב ללכת על כיוון של Michelin או Continental, מעדיף להישאר עם צמיגי ספורט.

איזה דגמים מומלצים יש לחברות האלה ?

עריכה אחרונה על ידי New333
פורסם

לא הבנתי למה פסלת מראש את הגודייר והברידג'סטון.

על הנייר זה בול מה שאתה צריך ובמחיר שפוי.

קיבלת כבר המלצה למישלין (לא האנרג'י...), בדקת אם יש במלאי וכמה עולה?

בטיירדיל מצאתי את הברידג'סטון טורנזה שהמליצו לך ב-500 , קונטי ספורט קונטקט5 בכמעט 600 ליחידה ומישלין פיילוט ספורט באיזור ה- 700.

פורסם

500-600 שקל לצמיג יתנו לך מישלין פריימסי 4, השאלה היא מה השימוש שלך ברכב ומה אתה מצפה לקבל מהצמיגים, האם אתה יורד לימי מסלול לפעמים ? תוקף פניות במהירות גבוהה בימי נהיגה בשביל הכיף על בסיס קבוע ? עולה בשבתות לנס הרים/ צובה אשתאול/ כביש סדום ערד ?

אם התשובה לכל אלו היא כן אז תמתח קצת את התקציב ותקנה מישלין פיילוט ספורט. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני שוב מחזיר אותך ל Goodyear eagle f1 asymmetric 5 אשר נותנים את מה שאתה מחפש - צמיגים עם אחיזה גבוהה בתקציב שהגדרת.
https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6986&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=20

אם לא תמצא בצמיגיות בסביבתך, תוכל להזמין דרך היבואן
https://www.itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=225&height=45&koter=17

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצות החמות על גודייר אסימטריק f1, אוחז מעולה כפי שאתה מצפה מצמיג ספורטיבי, ונוח באופן מפתיע. הזמנתי מ-itire בזמנו, והם שלחו לאיזו פנצ'ריה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

נראה ש Goodyear eagle f1 asymmetric 5 מאוד מומלץ כאן,

במידה ולא אמצא את הצמיגים עם אותו קוד מהירות/עומס אין בעיה לשים קוד גבוה יותר נכון ? (לדוגמה Y במקום W)

• תוכן חדש...