Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

אודה להמלצתכם לרכב לנסיעה בין עירונית ירושלים - תל אביב. 

חשוב לי שהרכב יהיה אמין מאוד, מינימום תקלות ונוח. 

כמו כן שיהיה ניתן להכניס כסאות ילדים מאחור. 

תקציב - 70,000.

פורסם

היות והקריטריון המרכזי והעיקרי שציינת הינו :"אמין מאוד. מינימום תקלות ונוח" אני ממליץ לך ללכת על מלכת האמינות בשוק הסטיגמות המקומי - טויוטה קורולה. 

בתקציב שציינת תוכל להשיג מודל 2014-5 מיד פרטית או אפילו 16-17 ממגרשים עם עבר ליסינג מפוקפק כלשהו...

מעבר לזה שהקורולה בהחלט רכב אמין ונוח הוא נהנה משוק וסחירות טובה. (הגם שמחירו מופרז  מול חלופות  סבירות) .

גם אם תהיה לך תקלה תמיד תוכל להגיד לעצמך ברמת שכנוע גבוהה שזה לא ממש תקלה וזה בעצם בלאי טבעי...

פורסם

חשבתי על זה אבל לדעתי הקורולה חוץ מהיותו רכב משעמם הוא גם לא מצדיק את המחיר הגבוהה שלו. 

בדקתי קצת וראיתי שאפשר להשיג  Suzuki crossover משנת 2015-2017 ויש היצע מכובד. 

יש גם מבצעי סוף שנה בסוכנויות השונות על סובארו xv, מאזדה 3/6. בגדול אני חושב על יפניות/קוריאניות. 

פורסם

רק קורולה, רצית אמינות לא? תכניס לטיפול, וסע לשלום. ואם אתה שואל למה לא סוזוקי - נדמה לי שכתבת שאתה רוצה להתייעץ😛

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

קרוסאובר טורבו 2017 נפח 1400 תהיה בחירה מצויינת לצרכים. 

רכב אמין, מאוד חסכוני וזריז שלא יתאמץ בעליות. 

הבעיה שתצטרך להוסיף כמה אלפים לאחת שמורה. 

יש לדגם הספציפי שוק חזק מאוד. רכבים שמורים נמכרים מיד ובמחיר גבוה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אתה רוצה משהו דומה לקורולה בלי לשלם אקסטרא על השם אז יונדאי אלנטרה יכולה להיות אחלה בחירה, אמינה, לא בזבזנית במיוחד ולא יקרה לאחזקה.

XV רכב חביב מאוד ונותן לך אפשרות לרדת מהכביש אבל תא המטען קטן והוא לא מרווח במיוחד. ה-1.6 יהיה חלש ופחות נעים.

אם תצליח למצוא אימפרזה 2 ליטר מהדגם הנוכחי בתקציב שלך תקבל רכב נוח במיוחד, כסאות מעולים ונוחות נסיעה פשוט מצויינת. להאצ'בק תא מטען קטן מאוד, הסדאן מאוד נדירה ונמכרה בכמויות קטנות.

• תוכן חדש...