Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מאזדה 3 מודל 2016, טיפול 90 אלף - מי יודע להגיד מה כולל וכמה יעלה פחות או יותר? המלצות למוסך בין ת"א לפרדס-חנה, עם עדיפות לאיזור חדרה?

בנוסף, שמתי לב לתופעה מוזרה בימים האחרונים - אחרי ההנעה, ההגה מעט קשה ו-"מדרגתי", מישהו מכיר את התופעה?

ספורטאז' 2019 עם כלום ק"מ - ריח חריף של עובש מהמזגן, בעיקר מהפתח השמאלי ביותר. לדעתי בגלל שמשמש בעיקר לנסיעות קצרות, נוצרות טיפות לחות במערכת שלא מספיקות להתייבש. איך מטפלים?

פורסם

לגבי המאזדה.

דבר ראשון ממליץ בחום לעיין בספר הרכב.

שם יש לך טבלת טיפולים מסודרת לפי ק״מ ורשימת הפעולות שצריך לעשות.

במידה ואין לך ספר כזה, שלח מייל לדלק מוטורס בצירוף הרשיון רכב שלך והם ישלחו לך למייל עותק.

לגבי העלות, שאלה כללית מדי. צריך לדעת מה צריך לעשות.

מן הסתם זה מסנן שמן, מסנן מזגן.

ואם לא ביצעת החלפת נוזל בלמים טיפול שעבר אז גם צריך. כנל לגבי מסנן אוויר.

המלצה למוסך.

אני אישית מטפל בשי לי ומאד מרוצה וממליץ. 

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רבה :)

כמו שאמרו לפניי, הטיפול הבסיסי הוא לא החלק העיקרי, אלא מה הרכב עבר בהיסטוריה שלו והאם טופל לפי הספר או לא (למשל: האם הוחלף נוזל בלמים בכל שנתיים?).

אתה יכול לשלוח לי את מספר הרכב בהודעה פרטית, אם תרצה, אעבור על ההיסטוריה שלו ונוכל לדעת עלות יותר מדויקת.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
היי,

מאזדה 3 מודל 2016, טיפול 90 אלף - מי יודע להגיד מה כולל וכמה יעלה פחות או יותר? המלצות למוסך בין ת"א לפרדס-חנה, עם עדיפות לאיזור חדרה?
בנוסף, שמתי לב לתופעה מוזרה בימים האחרונים - אחרי ההנעה, ההגה מעט קשה ו-"מדרגתי", מישהו מכיר את התופעה?

ספורטאז' 2019 עם כלום ק"מ - ריח חריף של עובש מהמזגן, בעיקר מהפתח השמאלי ביותר. לדעתי בגלל שמשמש בעיקר לנסיעות קצרות, נוצרות טיפות לחות במערכת שלא מספיקות להתייבש. איך מטפלים?
לגבי המאזדה
תבדוק את משאבת ההגה.
תפתח את מיכל העודפים, שמישהו ישחק עם הגה מקצה לקצה.
אם יש בועות במיכל, צריך להחליף/לשפץ את המשאבה

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם
בתאריך 19.11.2020 בשעה 22:39, ariq13 כתב:

תפתח את מיכל העודפים, שמישהו ישחק עם הגה מקצה לקצה.

בטוח שיש דבר כזה במאזדה הנ"ל?

פורסם
בטוח שיש דבר כזה במאזדה הנ"ל?
עכשיו שאני רואה את השנתון, בדקתי ויש לה משאבת הגה חשמלית בכלל.
יצאתי חציל

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יכול לחוות דעה על מוסך האחים תורג'י בחדרה?

אגב, מה הקטע עם ההתנגדות לתת הצעת מחיר בטלפון? לא מדבר על בלתמ"ים, אלא על הטיפול הבסיסי. ביקשתי הערכה, ועד שיועץ שירות נתן למזכירה אישור, היא לא הסכימה לתת. גם עכשיו, אני עדיין מחכה שתחזור אלי.

• תוכן חדש...