Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם פגיעת שילדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכננתי לקנות את רכב הליסינג שברשותי (הונדה ג'אז) אך לצערי לא שמתי לב לעמוד נמוך שהיה מימיני כשבאתי לצאת מחניה ומעכתי חלק מדלת ימין עם פגיעה במרכב בצד ימין. הבנתי מקצין הרכב שהיתה פגיעה בשילדה ולכן אני מתלבטת אם כדאי לי לקנות אותו. מצד אחד הרכב עם ק"מ מאוד נמוך, נותנים לי הנחה בגלל שאני לקוחה (ההנחה עוד לפני התאונה) וגם זה רכב שאני מכירה ואני מתקשה למצוא רכב דומה לקניה מליסינג. מצד שני חוששת שיהיה קשה למכור.

אין לי דו"ח שמאי (בחברת ליסינג טוענים שאי אפשר לתת).

עד כמה משמעותי הנושא של פגיעת שילדה? האם באמת סביר להניח שיהיה לי קשה למכור אותו?

אני מתכננת להחזיק ברכב סדר גודל של 2-4 שנים.

תודה

פורסם

אם הייתה פגיעה בעמוד ( בין הדלתות) אז זאת שילדה ובבדיקה היא תהיה בסעיף ״ משמעות גבוהה״ זה ירחיק קונים.

לכן לתקופה של 2-4 שנים לא הייתי רוכש.

אבל שוב, ללא דוח שמאי קשה להבין את החומרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לקחתי את הרכב לבדיקת שילדה ואמרו לי שהפגיעה היא בסף ולא בשילדה.

מצרפת קובץ עם תוצאות הבדיקה.

הרכב שנת 2017 בליסינג, קילומטראז' נמוך.

האם הפגיעה משמעותית עד כדי שיהיה לי קשה למכור?

בחברת הליסינג טוענים שהם לא יכולים לתת דו"ח שמאי (אני בליסינג דרך העבודה והם נותנים הנחה קבועה ללא קשר למצב הרכב)

תודה

IMG_7508.jpg

• תוכן חדש...