Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בגלל שאני נכה שלא מצליחה לנהוג על הילוכים, אני והבן זוג שלי מחפשים רכב אוטומטי. 

אנחנו זוג סטודנטים ויכולים להוציא גג -גג 35 כשזה באמת כבר די גבוה לנו ויקרה רק אם תהיה התאמה מושלמת :)

מחפשים רכב עם קילומטראז נמוך, סיני/יפני/קוריאני וכולי, שטוב למרחקים ארוכים.  תכלס זה הכי חשוב, כי אנחנו גרים באמצע המדבר והנסיעה הכי קצרה שלנו לוקחת חצי שעה :) (ולחבר שלי גם חשוב מעל 80 כח סוס לפחות אבל מה אני מבינה בזה).

בא לנו להיסגר על מספר מצומצם של דגמים ולהקדיש את החיפושים להם.. 

יש הצעות? 

פורסם

חפשו קיה ריו - אחת בת 4-6 (תלוי בדגם, במספר הידיים בקילומטראז' וכד') או אחותה יונדאי i20

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

סוזוקי סוויפט יכולה היות גם אופציה טובה, אמנם לא מרווחת או בעלת תא טען גדול כמו לריו אך לזוג בהחלט תתאים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגלל שהשוק שלה חלש זה פועל לטובת הקונה אז הייתי מחפש אופל קורסה או פיג'ו 208 1200 טורבו.

רק לחפש רכב שמור ומטופל כראוי.

יונדאי לא נקיים מתקלות כלל  ולדעתי לא מצדיקים את ההליכה העיוורת שעמישראל הולך אחרי המותג הזה. 

פורסם

לתקציב של סטודנטים אני מציע לבדוק מיצובישי ספייסטאר. חסכונית, אמינה וזולה לאחזקה.

לחובתה איכות נסיעה לא מהמעלה הראשונה והתנהגות כביש לא ספורטיבית בעליל.

אם יש לכם צורך בתא מטען גדול תוכלו לבדוק את האחות מיצובישי אטראז' שהיא בעיקרון אותו אוטו רק עם בגאז'.

כן אני יודע שיהיו פה תגובות שישאלו איך הצעתי דווקא את שני הדגמים האלה, אבל למי שאין לו שום יומרות מוטוריות ומחפש אוטומט, זול ואמין אלה שני רכבים שנותנים מענה לא רע משנתון גבוה יחסית ועם הוצאות מינימליות על אחזקה.

• תוכן חדש...