Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדוח לא נאמר דבר שהעבירה צולמה.

לכן במכתב למשטרה אפשר לשאול האם העבירה צולמה , ואם התשובה חיובית לבקש לקבל את התמונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לשניכם, ברגע שיהיה זימון למשפט אבקש לקבל את החומר שנמצא בידי התביעה ואתמודד איתו בהתאם, הצילום לא מפריע לי כי אני מאמין שהקרוב דובר אמת ואין לו שום סיבה להחזיק בנייד או לשים אותו בין רגליו, כאמור דיבורית בלוטוס+מכשיר קבוע ברכב. 

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אמנם עבר כבר זמן מה אבל כמה עדכונים:

יש היום דיון תזכורת במעמד הצדדים.

אספתי את החומר מהתביעות לאחר ההקראה, החומר כולל סרטון ממצלמת הקסדה של השוטר.

בסרטון לא רואים טלפון בכלל וגם לא רואים ויזה.

התביעות לא מוכנים להתגמש כמעט בכלל על הקנס או על הנק'.

מקווה שיהיה דיון מוצלח.

פורסם
לפני 9 שעות, אילן המאה כתב:

אמנם עבר כבר זמן מה אבל כמה עדכונים:

יש היום דיון תזכורת במעמד הצדדים.

אספתי את החומר מהתביעות לאחר ההקראה, החומר כולל סרטון ממצלמת הקסדה של השוטר.

בסרטון לא רואים טלפון בכלל וגם לא רואים ויזה.

התביעות לא מוכנים להתגמש כמעט בכלל על הקנס או על הנק'.

מקווה שיהיה דיון מוצלח.

יש עדכון?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סיפור:

קרוב משפחה שלי חנה ליד מקום עבודתו. פתאום התנפל עליו שוטר - "השתמשת בפלאפון בזמן נהיגה 1000 ש"ח קנס".

הקרוב כמובן הכחיש ומיד קפץ שוטר שני שאמר שגם הוא ראה ואין מה לדבר בכלל והתחיל לכתוב את הקנס.

הקרוב - "תסתכלו ביומן השיחות, לא דיברתי ב20 דקות האחרונות".

השוטר - "כתבת הודעה".

הקרוב - "תסתכלו ביומן הודעות, אין שום דבר באותו פרק זמן".

השוטר - (מוציא קלף מנצח) "התעסקת בויזז,וואטסאפ,אינטרנט וכו' ".

הקרוב - מוציא את הנוקיה שלו ומראה לשוטר ושואל אותו אם הוא רוצה ללכת יחד איתו לתחנת המשטרה ולכתוב לו שם את הדו"ח.

השוטרים - מתפוגגים חזרה לניידת.

אזרח רגיל שחטאו היה שברשותו סמארטפון היה חוטף דו"ח ונקודות. שיטת מצליח של המשטרה.

אני הזמנתי לעצמי מצלמה שמצלמת גם את פנים הרכב בשביל מקרים כאלו.

• מבאס 1
פורסם

מעיד ממקור ראשון (אני עצמי!):

לפני כשלוש שנים עצר אותי שוטר. מיד לאחר מכן הצטרף אליו שוטר נוסף, שהאשים אותי בהתעסקות בנייד תוך כדי נהיגה (דבר שלא היה). כן, ביצעתי עבירה ואף הודיתי בה על אתר, בכך שבזמן נהיגה הידיים לא היו על ההגה, וכי ביד אחת אחזתי בפאוץ' קטן של טבק (מה לעשות, היה דחף לסיגריה). על אף ההודאה, לא עזר שום דבר, ודוח על נייד נרשם.

בתגובת הנהג, דרשתי שירשום את דברי כמו שהם נמסרים לו. הנוסח היה בסגנון: "אדוני, מדובר בטעות זיהוי. או שטעית בזיהוי הרכב העבריין, או שטעית בזיהוי הפריט שאחזתי. לא אחזתי בנייד כלל כל הנסיעה, אלא רק בפאוץ' הטבק הזה שאני מראה לך תוך כדי שאני מצלם עדותי. תודה על אופן ניהול המפגש, ושתהיה לשניכם שבת שלום".

באותו היום שלחתי בקשה להישפט. לא בקשה לביטול הודעת קנס, לא שום דבר. ישר להישפט. אחרי כחודש קיבלתי הודעה שבקשתי להישפט התקבלה ושאקבל זימון למשפט במועד מאוחר יותר. לאחר כשנה, ומשזימון לא התקבל, בדקתי באינטרנט סטטוס. שמחתי לראות שנמחק האישום.

פורסם

השופט לא מציע עסקת טיעון בדכ, אלא יכול לאשר או לא לאשר עסקה שנסגרה בין הנאשם לתובע

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אין בסמכות בית המשפט להקל במספר הנקודות הקבועות לכל עבירה. זהו הליך מנהלי אוטומטי.

מכיוון שהעבירה המקורית בה הואשם גוררת נקודות, אני מניח שעסקת הטיעון כללה שינוי האישום לאישום בו אין נקודות (נניח, סעיף 28 לתקנות התעבורה), אך קביעת הקנס לעבירה החדשה בגובה הקנס של העבירה המקורית.

• תוכן חדש...