Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לאחר החלפה של סאב (אודיסון נהדר) אני מעוניין גם להחליף את הקומפוננטים אז הגעתי לאותו בחור שהתקין לי את הסאב וקיבלתי הצעה של 2000 שקל בערך על התקנות זוג קומפוננטים של חברת אודיסון מדגם voce . זה נראה לי מחיר קצת גבוה לקומפוננטים לדעתי,אשמח לקבל את עזרת המומחים פה אולי ללכת על סט אחר בפחות כסף? ראיתי כמה morel בפחות כסף האם הם לא נופלים מהאודיסון?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

2000 שח על audison voce av k6 כולל התקנה זה אפילו מחיר זול.

יש כמובן מורלים ברמות מחיר שונות 

הסט שמתמודד מול האודיסון ברמת המחיר הוא ה-morel hybrid 602.

מה הם שאר רכיבי המערכת ? {רצוי דגמים מדוייקים}.

פורסם

אז שאלתי אותו האם צריך מגבר הוא טוען שכרגע אפשר להשתמש בהם בלי מגבר כי הם נצילים מאוד. השאלה היא אחרת אולי אפשר ללכת על סט של חברות אחרות שגם ייתן לי מענה? לא יצא לי לשמוע את אף אחד מהסטים של החברות הגעתי לכאן לפני כדי לקבל חוות דעת על הסט הזה או אלטרנטיבות אחרות

פורסם
לפני 6 שעות, EcoLine כתב:

שכרגע אפשר להשתמש בהם בלי מגבר כי הם נצילים מאוד

חד משמעית לא ,הם חייבים מגבר כמו גם המורל הייבירד 602 שדיברנו עליהם.

מדובר בשני סטים מעולים כל אחד והסיגנון שלו ,כמו שכבר אמרתי לך אלו סטים כניסה לליגה של הגדולים.

לפני 6 שעות, EcoLine כתב:

או אלטרנטיבות אחרות

השאלה היא מה התקציב הכולל עבור מגבר וסט.

פורסם
השאלה היא מה התקציב הכולל עבור מגבר וסט.

אני מאמין שבערך אותו סכום,אני לא יודע כמה עולה גם מגבר למערכת כזאת אז קצת קשה לי להעריך אבל אם זה סכום זעיר אני אוסיף אם מדובר ביותר מידי אז נילך על בערך 2300,2400 כולל מגבר

• תוכן חדש...