Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורלנדו בנזין חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

אני שוקל לרכוש אורלנדו טורבו בנזין שנת 2016 

מישהו אמר לי שזה רכב לא מומלץ המון בעיות במערכת קירור וטורבו שקורס 

האם זה נכון? 

מבקש לקבל חוות דעת ממי שמכיר את הרכב באמת, רכב כזה או שעוסק במכונות ויכול לתת לי חוות דעת מקצועית אמיתית. 

פורסם

אכן יש לו מנוע 1.4 אקוטק שקיים גם בשברולט קרוז ובאופל אסטרה של אותן שנים וידוע לשמצה באמינותו הלא מדהימה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אישית נסעתי על אסטרה על מנוע 1400 טורבו בנזין כמעט 160000 ק"מ בלי שום תקלה, רק טיפולים

אז אני חושב שזו אמינות לא רעה. 

אני שואל האם לדגם הזה יש בעיות במערכת הקירור? 

בטורבו? 

בגיר? 

הבנתי שבדגם דיזל הגיר הולך אחרי 80-100 אלף ק"מ

האם בדגם בנזין זה גם ככה? 

פורסם

דגם הבנזין נוטה לסבול משברים וסדקים בבוכנות ובטלטלים בעקבות תופעה הנקראת lspi, בשנת 2015 היצרן עדכן את פרוטוקול הטיפולים והחליף את השמן לשמן בעל תוספות של קלציוס ועוד כמה מינרלים ומשם התופעה חדלה כמעט לחלוטין (לדעתי זה דקס 2 ג׳ן 1).

נרשמו גם בעיות במערכות קירור ובעיקר בית טרמוסטט מפלסטיק שמתייבש ונוזל אבל גם הוא הוחלף ביחידה מאלומיניום החל משנתון מסויים (אני לא יודע איזה בדיוק ומתי הגיעו לארץ ולכן לא רוצה להטעות).

שאר המכלולים שיצאו מהאסטרה/ קרוז והגיעו גם לאורלנדו ולטראקס והאופל מוקה נחשבים אמינים כולל גירים שרושמים הרבה מאוד קילומטרים בהצלחה רבה.

שים לב שרכבים שלא טופלו במוסך מורשה אופל יכולים לספוג נזק מצטבר בגלל שמנים לא מתאימים והנזקים האלו לא נראים בבדיקה אז רכב בלי היסטוריית טיפולים מחאה צריכים להדליק מנורה אדומה.

פורסם (נערך)

בהמשך למה שכתב רועי כהן 

טרחתי לנסוע למוסך umi

ולבדוק את העניין עם הטרמוסטט פלסטיק ובעיות מנוע לכאורה 

להלן התשובות שקיבלתי ממנהל טכני של מוסף רק 30 שנות ניסיון

אין שום בעיה מיוחדת עם בית הטרמוסטט, והוא מפלסטיק כבר הרבה מאוד שנים. 

הוא לא הוחלף למתכת 

ההיפך בעבר הרחוק היה בית טרמוסטט ממתכת והוחלף לפלסטיק 

אין בעיות מיוחדות בכל הקשור למערכת הקירור 

הטורבו כמו כל רכב טורבו יכול לקרוס, מעבר לזה רכב אמין וטוב. 

ככה נאמר לי

אשמח לחוות דעת מתקנת או תומכת ממי שמחזיק בפועל אורלנדו בנזין

מומחים  למינהם  שנותנים כאן חוות דעת והם בעצמם לא החזיקו רכב כזה עדיף לא לתת עצות זה סתם מבלבל ויוצר תמונה לא נכונה! 

עריכה אחרונה על ידי mcs263
פורסם

ממליץ לך להכנס לחיפוש כאן בפורום ולקרוא על הבעיות קירור ובתי טרמוסטט של מנוע האקוטק 1.4 ליטר טורבו, אגב אני בעל אופל אסטרה ובהחלט מכיר את המנוע המדובר, אופל היתה חלק מGM וחלקה מנוע וגיר, שלדות וכדומה יחד עם שברולק קרוז/ טראקס וכן גם אורלנדו.

אני שמח שמכונאי בumi אמר לך שאין בעיות אמינות ברכבים שלהם, זה עושה אותנו כלכך בטוחים בצדקתם.

כמו שאמרת תשמח לחוות דעת תומכת או מחזקת או במילים אחרות תשמח רק לחוות דעת חיובית על הרכב...

פורסם
לפני 58 דקות, mcs263 כתב:

בהמשך למה שכתב רועי כהן 

טרחתי לנסוע למוסך umi

ולבדוק את העניין עם הטרמוסטט פלסטיק ובעיות מנוע לכאורה 

להלן התשובות שקיבלתי ממנהל טכני של מוסף רק 30 שנות ניסיון

אין שום בעיה מיוחדת עם בית הטרמוסטט, והוא מפלסטיק כבר הרבה מאוד שנים. 

הוא לא הוחלף למתכת 

ההיפך בעבר הרחוק היה בית טרמוסטט ממתכת והוחלף לפלסטיק 

אין בעיות מיוחדות בכל הקשור למערכת הקירור 

הטורבו כמו כל רכב טורבו יכול לקרוס, מעבר לזה רכב אמין וטוב. 

ככה נאמר לי

אשמח לחוות דעת מתקנת או תומכת ממי שמחזיק בפועל אורלנדו בנזין

מומחים  למינהם  שנותנים כאן חוות דעת והם בעצמם לא החזיקו רכב כזה עדיף לא לתת עצות זה סתם מבלבל ויוצר תמונה לא נכונה! 

תהנה...

אחי החזיק אחת בנזין, ואני אחת דיזל ואח נוסף עדיין מחזיק בדיזל,

הגיר בדיזל שבק אחרי בערך 80k קלומטרים אם רני זוכר נכון,

והבנזין אחרי שנתיים התחילה לעשות בעיות והוחלפה.

מבחינת נוחות היא טובה אחזקה קצת יקרה.

פורסם

אחי אל תספר לו על בעיות, הוא מחפש רק חוות דעת חיובית

בית טרמוסטט פלסטיק 2013 לעומת בית טרמוסטט אלומיניום שהורכב בארצות הברית החל מ2015, יובא גם לארץ.

2948A307-58E6-4862-B704-77E6BB7C5528.jpeg

5DBD84EC-444D-4E1C-81EA-11769219FAC4.jpeg

• תוכן חדש...