Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרך כלל ממליץ על אלו

כרטיס זיכרון 64GB:

http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_204281.html?lkid=10101416

כרטיס זכרון 32GB:

http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_28060.html?lkid=10101427

בכללי תכרוש, כל כרטיס זיכרון שהוא לא סאנדיסק ולא כרטיס סיני בלי שם וכו'.

גילוי נאות, הקישורים לכרטיסי הזיכרון מקנים לי אחוז מסויים מהרכישה, זה ללא תוספת כספית מצידך ואתה לא חייב לרכוש דרכם.

הם שם רק אם בא לך להודות לי.

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלכס אם אני מחבר את המצלמה ללוח הפיוזים אני בעצם מקבל מצלמה שעובדת ללא הפסקה או שאני טועה?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

תלוי איזה פיוז אתה בוחר.

ישנם פיוזים שמפסיקים לתת מתח כשאתה מכבה את הרכב וישנם פיוזים שממשיכים לתת מתח גם כשהרכב כבוי.

תפתח את ספר הרכב ותחפש את פיוז שקע המצת בשביל שהמצלמה תתכבה כשאתה מכבה את הרכב.

הערה, יש רכבים ששקע המצת פועל גם כשהרכב מכובה, במצב זה תצטרך לבחור פיוז אחר.

חשוב לא לבחור פיוזים שקשורים לבטיחות או פעילות תקינה של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

טוב אז ככה חפשתי את המצלמה VIFOA119 בארץ ולא מצאתי .

אשמח לקישור לאליאקספרס כי משם רגיל להזמין .

בנוסף מישהו מכיר את חברת Samsonix סמסוניקס כי כול המוכרים בארץ ששאלתי לגביי מצלמה לרכב אמרו שיש רק תחברה הזאת,פשוט מעדיף משהו מהיר במקום לחכות חודש מאליאקספרס

פורסם

אצלי ברכב המצת כבה אבל זה לא בגלל שהוא מחובר אחרי הסוויטש?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בדרך כלל שרוצים שמכשור יכבה עם כיבוי הרכב מחברים אותו אחרי הסוויטש, ממה שאני מבין ממך הכיבוי של המצת הוא כבר ברמת הפיוז ולא בגלל שהוא מחווט אחרי הסוויטש

פורסם

פיוז- נתיך.

הוא לא קובע מתי, איך, ולמה, רכיב כזה או אחר יתכבה.

תפקידו זה להשרף כאשר הזרם גבוהה בX מהזרם הנקוב עליו.

חלק מהפיוזים מחווטים בדרך זו או אחרת דרך הסויץ, ונותנים מתח רק כאשר מסובבים את המפתח.

וחלק מהפיוזים מקבל מתח קבוע ולא תלוי בסויץ.

פורסם

תפקידו של הנתיך ברור לי, עכשיו גיליתי שיש פיוזים שמחווטים אחרי הסוויטש, תודה רבה

פורסם

איזה באסה, הזמנתי את הכרטיסים זיכרון יומיים/שלוש אחרי המצלמות, הכרטיסים הגיעו היום והמצלמות עדיין לא... [emoji19]

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...