Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום .

אני מחפש מצלמת רכב משולבת עם מראה שמתלבשת על המראה האמצעית המקורית .

מצאתי מספר דגמים אבל אני צריך דגם שתהיה בו מצלמה שמצלמת גם את פנים הרכב , חיפשתי ולא מצאתי , אשמח לעזרה .

תקציב עד 300₪ .

תודה .

פורסם

הייתה לי מצלמת אנדרואיד מראה.. היא ממש לא נוחה, גבוהה מידי, אתה תצטרך להתאמץ עם העיניים למעלה ,האיכות של המצלמה לא מגיע לאיכות של מינימום 118A

פורסם

שאלום. קראתי חלקים גדולים מהשרשוש אחלה המלצות אך יש שאלה לי בשבילם

יש המלצה למצלמה שמקליטה גם קדימה וגם אחורה? שמירת מרחק זה חלק קריטי בנהיגה לא אכפת לי איכות צילום גבוהה או זיהוי לוחיות אלה במקרה של תאונה חלילה לא עלינו שאוכל להוכיח מי האשם

תודה רבה כולם!

Sent from my D5803 using Tapatalk

פורסם
שאלום. קראתי חלקים גדולים מהשרשוש אחלה המלצות אך יש שאלה לי בשבילם

יש המלצה למצלמה שמקליטה גם קדימה וגם אחורה? שמירת מרחק זה חלק קריטי בנהיגה לא אכפת לי איכות צילום גבוהה או זיהוי לוחיות אלה במקרה של תאונה חלילה לא עלינו שאוכל להוכיח מי האשם

תודה רבה כולם!

Sent from my D5803 using Tapatalk

זיהוי לוחית הוא לדעתי דווקא עניין די חשוב במקרה של תאונה.

אני לא נתקלתי בשרשור זה בהמלצות למצלמה שמצלמת אחורה וקדימה בו זמנית ובחירה שלך במצלמה כזו היא טובה כמו שלי. תעלה קישור ואנסה לעזור.

זו לא בעיה גדולה להתקין מצלמה נוספת ברכב שמצלמת אחורה ונמצאת על החלון האחורי. חפש את הקישור לערוץ של אלכס שמסביר איך הוא התקין ברכב שלו.

פורסם

ב14/05/13 (בדקתי בהיטוריה בעלי :-P) קניתי את זו.

החזיקה עד לא מזמן, והצילה אותי במשפט נגד מישהו שנכנס בי ושיקר לגבי הנסיבות.

אני לא יודע אם היא עדיין נמכרת (הקישור למכירה הוא מהיסטרית הקניות שלי) אבל איכות הצילום שלה היתה סבירה+

בגלל שהיא עם סוללה, ולא עם קבל כמו שאלכס ממליץ לקנות, היא התחילה לפני כמה חודשים לאבד את התאריך בכל התנעה (מה שגורם לה לדרוס את הסרטונים ה"ישנים" בכל נסיעה).היא הוחלפה ב118C, ובקרוב אזמין בנוסף מצלמה קטנה זולה (0808) ללא מסך לחלון האחורי בכ-15-20$. אני חושב שהיום זה הפתרון המומלץ.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

היי חברה,

אני מחפש מצלמה ויש כל כך הרבה אפשרויות שאני כבר אובד עצות.

מאוד מאוד חשוב לי מצלמה עם איכות צילום מעולה ביום ובלילה (הבנתי שיש חיישן מיוחד של סוני), שיהיה אפשר לראות בבירור מספרי מכוניות, איכות בנייה / הרכבה מעולה ואיכותית. ראיתי מלא סוגים: DOD LS460/470, VIOFO A119, GARMIN DASH CAM 20/35 (היו עוד כמה ששמם לא עולה לי).

אשמח מאוד להמלצה על המצלמה הטובה ביותר :)

עומר :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנא מכם, אני צריך אמ:לק לכל השרשורפלצת הזה,

מה המצלמה המומלצת כיום? דרישות: לא חובה מסך, לא חובה ג'יפיאס, כן חובה זווית רחבה, כן חובה רזולוציה גבוהה, ורצוי מאוד עם אופציה לקבל.

תקציב בסביבות ה600 שקל כולל התקנה אם אפשר.

בזמנו (לפני שנתיים שלוש) קניתי את המוביוס ונורא מבסוט ממנה, אבל זה היה ממש מזמן- האם זו עדיין אחת המצלמות המומלצות? האם מאז יצאו דגמים יותר משוכללים שלה?

פורסם
זיהוי לוחית הוא לדעתי דווקא עניין די חשוב במקרה של תאונה.

אני לא נתקלתי בשרשור זה בהמלצות למצלמה שמצלמת אחורה וקדימה בו זמנית ובחירה שלך במצלמה כזו היא טובה כמו שלי. תעלה קישור ואנסה לעזור.

זו לא בעיה גדולה להתקין מצלמה נוספת ברכב שמצלמת אחורה ונמצאת על החלון האחורי. חפש את הקישור לערוץ של אלכס שמסביר איך הוא התקין ברכב שלו.

תודה

חשבתי על זה אבל נשמע מסובך לחבר שתי חיבורים לשקע מצת שגם אמור לשמש לטעינה לפעמים

פורסם

בעקבות החסרונות הרבים של מצלמה שמתלבשת על המראה , אשמח להמלצה למצלמה קטנה ככל האפשר שתוכל להתחבר מאחורי המראה ברכב .

דרישות :

1. קטנה ככל האפשר , שתתחבר למראה ברכב .

2. איכות צילום טובה .

3. אפשרות לחיבור מצלמה נוספת על מנת לצלם את פנים הרכב .

4. אין אפשרות לקנייה מחו״ל , תקציב עד 300₪ .

תודה רבה לעוזרים .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...