Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אבא שלי עד כה עבד בתיירות ונסע על יונדאי I800, כעת כשאין כבר תיירות ועצם העובדה שהוא כבר כמה שנים נמצא בעבודה אחרת הגיע הזמן לשחרר את היונדאי.

מחפש עבורו את הרכב המושלם, ככל הנראה זה יהיה ג'פון.

תנאי סף:

1. גובה - חייב להיות גבוהה יותר מפרייבט, יש לו בעיות בירכיים, גב ומה לא אז הכניסה ויציאה צריכות להיות נוחות. עם הסנטרה שלי למשל קשה לו להסתדר.

2. מרווח - לא מכוונים למימדים של ג'יפ רציני אבל סטוניק וכאלה קטנים מידי בעיני. לרוב זה רק הוא ואמא שלי ולפעמים סבתא שלי אבל עדיין צריך שיהיה מרווח.

3. אמינות - ללא פשרות, יסלחו לי חובבי הז'אנר אבל אנחנו לא מעוניינים בג'יפונים ממוצא אירופאי 😬

4. נוחות - כמה שיותר נוח וסופג.

5. אבזור - מערכות בטיחות זה משהו שאבא שלי עוד לא מכיר אבל הגיע הזמן שיחשף, אני חושב שזה רק יעזור לו.

6. כוח - שלא יחסר.

7. צריכת דלק - לא קריטי.

8. גיל - 2016 מינימום (עדיפות ל2017).

9. תקציב - 75.

על מה חשבתי:

1. קיה ספורטאז' אורבן צורה חדשה - יש מערכות בטיחות, יש אבזור, יש גובה ומרווח מעולה. החסרון היחיד זה מנוע 1.6 שלדעתי זה מעט מידי.
למרות שהרוב טוען שהוא ממש מספיק.

2.סוזוקי ויטארה - לא מכיר אותה מספיק אבל נראת טוב, אם זה אותו הגיר המחורבן שיש בקרוסאובר לפני מתיחת פנים אז אני אוותר.
גם שם יש מנוע 1.6 אז גם פה אני חושש.

3. סוזוקי קרוסאובר 1.4T - אופציה טובה, לא ראיתי אקזמפלרים טובים עד כה.

3. מיצובישי אאוטלנדר - לדעתי הכי הרבה VFM, אולי צריך קצת למתוח תקציב לכיוון ה80-85. אבל גם כן לא מכיר את הרכב יותר מידי, אשמח להמלצות.

זהו בגדול, אודה להתייחסותכם ואשמח לקבל המלצות על רכבים שלא רשמתי.

תודה,גבי.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם יש אפשרות למתוח תקציב לטובת ספורטאז' 2016 צורה חדשה ( שים לב, בשנתון הזה נמכר גם הדגם הקודם ) עם מנוע 2000 סמ"ק , זה סוגר את כל הפינות.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לדעתי ספורטאז' 2 ליטר עונה על כל הדרישות.

בסוזוקי ויטרה יש גיר אוטומטי פלנטרי עם 6 הילוכים אבל אין מערכות בטיחות מקוריות והוא לא גדול בהרבה מקיה סטוניק.

אם תחליטו להגדיל את התקציב אז במקום אאוטלנדר אני מציע את מיצובישי ASX, אין לו 7 מקומות ותא המטען קטן יותר אבל המרווח לא רע, הוא נוח ומאובזר טוב ועונה על כל הדירושת.

פורסם

אוסיף שהויטארה 1600 לא זריזה יותר מספורטאז' 1600.

ספורטאז' 2000 מומלצת מאוד. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לבסוף נקנתה יונדאי טוסון 2017 עם מנוע 2.0.

אבא מרוצה מאוד.

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נכון כך יצא שלהרבה חברים שלו יש טוסון ואפקט העדר ניצח. מה גם שלא מצאתי ספורטאז' בנתונים מתאימים.

תכלס חבל שאין מערכות בטיחות.

• תוכן חדש...