Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 11.6.2020 בשעה 12:03, yogev20 כתב:

מחפש לקנות Koch Chemie PW הישן והטוב. לדאבוני אין היכן למצוא אותם

עברו לבקבוקים 1 ליטר שמוהלים במים. (לא ברור למה מוצר מנצח מחליפים)

למי שיש בקבוק מיותר, אשמח לקנות. (2 בקבוקים חיסלתי בכמה חודשים)

תודה

.D1C8316C-CC48-5260-535F-ACE51CA66B1C.png.489873a1157aee7531f9f9dae2fd1991.png

מוכרים רק את המוצר המהול במחיר די טוב (בסביבות 150 לבקבוק שאפשר להוציא ממנו 20 בקבוקים לפי הדילול של היצרן)

לא יודע אם החברה הפסיקה ליתר אבל החליפו יבואן כאן בארץ

פורסם

אני כבר יודע, פניתי ליצרן בגרמניה וקיבלתי ממנו מענה מהיר. הוא טוען שיש יבואן חדש בארץ

מכוון היבואן הקודם היה מוהל את התכשיר בבקבוקים לא מאושרים על ידו. כלומר, כל מה שקנינו היה פשוט מהול

ומבחינתו של היצרן מעשה זה היה פסול.

העניין שפעם זה היה מהול בצורה אחידה באותו צבע, הלכתי למישהו ברעננה (הומלץ כאן) כל הבקבוקים שלו

בצבעים ומרקמים שונים. כמובן שהקשיתי למה זה? הוא די התחמק וטען שוב ושוב שזה אורגינל. 

טוב שלא קניתי ממנו. 

בגדול אני כבר לא משתמש בו אלא מנסה את EliXir של קארפו, זה גם לא מה שאני אוהב. (ברק, פיניש לא כלבבי)

חושב לחזור PW אבל דוחה את זה עד שאחליט איזה ציפוי אני עושה לרכב, ורק לאחר מכן אתאים לו 

QD מותאם לציפוי, גם שיעלה כפול כי עבורי QD בשטיפות מאוד שימושי.  גם אוהב מאוד את המרקם/גימור/ברק 

שהם משאירים, ייבוש אחיד ללא כתמי מים, במיוחד Koch Chemie.

או לחליפין שוקל QD אחר באיכות גבוהה. (אין  משהו מעניין שראיתי מלבד בחו"ל)

פורסם

כל הבקבוקים של Koch Chemie היו מהולים בארץ ללא אישור של היבואן. (למרות שהיו נראים אורגינליים)

יש בקבוק של ליטר לא מהול, ככה אמורים למכור אותו לפי מדיניות של היבואן. 

כל מה שבבקבוקים האלה, עבר מהילה כאן בארץ. ברעננה ראיתי בקבוקים כאלה בשלל צבעים

ומרקמים שונים - לא קונה את זה. 

D1C8316C-CC48-5260-535F-ACE51CA66B1C.png.489873a1157aee7531f9f9dae2fd1991.png

פורסם (נערך)
בתאריך 10.9.2020 בשעה 12:08, yogev20 כתב:

אני כבר יודע, פניתי ליצרן בגרמניה וקיבלתי ממנו מענה מהיר. הוא טוען שיש יבואן חדש בארץ

מכוון היבואן הקודם היה מוהל את התכשיר בבקבוקים לא מאושרים על ידו. כלומר, כל מה שקנינו היה פשוט מהול

ומבחינתו של היצרן מעשה זה היה פסול.

העניין שפעם זה היה מהול בצורה אחידה באותו צבע, הלכתי למישהו ברעננה (הומלץ כאן) כל הבקבוקים שלו

בצבעים ומרקמים שונים. כמובן שהקשיתי למה זה? הוא די התחמק וטען שוב ושוב שזה אורגינל. 

טוב שלא קניתי ממנו. 

בגדול אני כבר לא משתמש בו אלא מנסה את EliXir של קארפו, זה גם לא מה שאני אוהב. (ברק, פיניש לא כלבבי)

חושב לחזור PW אבל דוחה את זה עד שאחליט איזה ציפוי אני עושה לרכב, ורק לאחר מכן אתאים לו 

QD מותאם לציפוי, גם שיעלה כפול כי עבורי QD בשטיפות מאוד שימושי.  גם אוהב מאוד את המרקם/גימור/ברק 

שהם משאירים, ייבוש אחיד ללא כתמי מים, במיוחד Koch Chemie.

או לחליפין שוקל QD אחר באיכות גבוהה. (אין  משהו מעניין שראיתי מלבד בחו"ל)

אם תהיה בחדרה תקפוץ אלי וקח לך מהחומר של KOCH באהבה

צריך לדלל לפי היבואן 1:20

koch-chemie-protector-wax.jpg (1240×827)

עריכה אחרונה על ידי benel
  • אהבתי 1
פורסם

תודה,

חבל שהדיון נמצא בפורום מכירה, זהו נושא ששווה שרשור בנפרד.

כמו שאמרתי, אני מחפש מוצר חדש רצוי קרמי, לשימוש ביחד עם השטיפה - מאוד אוהב את המראה במוצרים איכותייים , PW היה בהחלט כזה. דווקא את קארפו אני פחות אוהב. (כי הוא מחייב רכב יבש לגמרי, אצלי זה לא אפשרי)

פורסם

לאחרונה אני רואה דיטיילרים רבים מחול משתמשים במוצרים של גי טקניק רק לא זוכר את שם המוצר

במידה ואמצא אעדכן

פורסם

מכיר את המוצרים שלהם הרבה שנים, חלקם ראיתי פיזית על ציפוי רכב.

כתבתי כמה פעמים על Gtechniq  גם כאן, ובעוד מקומות הזכרתי את הציפויים שלהם.

פורסם

Gtechniq Crystal Serum,אחד הציפויים הכי טובים שעבדתי איתם,עם EXO4 הוא מרכיב באמת כיפת מגן על הצבע וברק חזק,אבל גם לבדו הוא עובד פשוט מעולה.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 21.9.2020 בשעה 21:31, benel כתב:

לאחרונה אני רואה דיטיילרים רבים מחול משתמשים במוצרים של גי טקניק רק לא זוכר את שם המוצר

במידה ואמצא אעדכן

אתה בטח מתכוון לC2V3 Liquid Crystal.

פורסם

Gtechniq חברת ציפויים ברמה מאוד גבוה, עדיפה על פני הרבה חברות שיש להם מסע פרסום מסיבי, לא תמיד עם כיסוי.

חבל שאין להם ייבוא לארץ כמו בעבר. 

* השרשור הועבר לשרשור ייעודי מתוך מכירת ציוד דיטיילינג, ששם זה לא המקום לדיון הנ"ל. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...