Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, Transporter כתב:

בוא תספר לי איזה חברות הגברה עושות אירועים דרך זום ?

אני רק אחדש לך שלפחות 150 חברות הגברה שעושות את הטופ שבאירועים בארץ כולל הר הרצל נמצאות איתי בקבוצה ואף אחת מהן לא עובדת

בדיוק כמו שאייל גולן לא נוסע לעשות חפלות ל 10 אנשים בשביל 1500 שקל ואסף גרניט לא פותח דוכן סביח לחודשיים

אני לא מכיר חברת הגברה אחת שעבדה בחודשיים האחרונים חוץ מלשים 4 רמקולים על משאית ביום העצמאות

בוא תספר לי איזה הפקות היו שאני אוכל לדעת איך לא נכנסתי למכרז

150 חברות ענק עושות את כל האירועים הגדולים בארץ...?אתה בטוח מה שאתה כותב ...?

אהבתי שנתפסת רק על המילה 'זום' ולא על שאר ההצעות אשר כתבתי!לא כתבתי בשום מקום שיש חברות אשר עושות הגברה למען אירועים דרך הזום,אלא כתבתי שניתן לעשות מופע דרך הזום ולגבות על כך תשלום סימלי.

אם יש חברות הגברה שעושות את זה או לא,אני לא יודע אבל אני מאמין שכן.

במופע של אייל וגולן ועומר אדם בTV לא הייתה חברת הגברה?הייתה.אתה יכול לעשות דבר דומה בזום?כן.

לא ברור לי מה הקשר של אייל גולן ואסף גרניט לנושא של 'הגברה/הפקת אירוע'.

חברת הגברה שעבדו חוץ מביום העצמאות-כל המופעים אשר עשו בטלוויזיה.

אנשים אשר עשו מסיבת בית ושכרו רמקול,כנ"ל האוטו עם הרמקול שהריצו בערים[או לפחות איפה שאני גר].

הפקות שהיו?האם ההופעות החיות בטלוויזיה אינן הפקות?או שפשוט אינך מחשיב אותן ככאלה?

ולא כתבתי שום דבר על הפקות,אלא כתבתי על כך שהינך יכול ליזום לעשות מסיבה\מופע וכדומה.

בבקשה תפסיק להמציא דברים אשר לא כתבתי,תקרא את מה שאני כותב במקום לדמיין את מה שאני כותב.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, arturkopit כתב:

150 חברות ענק עושות את כל האירועים הגדולים בארץ...?אתה בטוח מה שאתה כותב ...?

אהבתי שנתפסת רק על המילה 'זום' ולא על שאר ההצעות אשר כתבתי!לא כתבתי בשום מקום שיש חברות אשר עושות הגברה למען אירועים דרך הזום,אלא כתבתי שניתן לעשות מופע דרך הזום ולגבות על כך תשלום סימלי.

אם יש חברות הגברה שעושות את זה או לא,אני לא יודע אבל אני מאמין שכן.

במופע של אייל וגולן ועומר אדם בTV לא הייתה חברת הגברה?הייתה.אתה יכול לעשות דבר דומה בזום?כן.

לא ברור לי מה הקשר של אייל גולן ואסף גרניט לנושא של 'הגברה/הפקת אירוע'.

חברת הגברה שעבדו חוץ מביום העצמאות-כל המופעים אשר עשו בטלוויזיה.

אנשים אשר עשו מסיבת בית ושכרו רמקול,כנ"ל האוטו עם הרמקול שהריצו בערים[או לפחות איפה שאני גר].

הפקות שהיו?האם ההופעות החיות בטלוויזיה אינן הפקות?או שפשוט אינך מחשיב אותן ככאלה?

ולא כתבתי שום דבר על הפקות,אלא כתבתי על כך שהינך יכול ליזום לעשות מסיבה\מופע וכדומה.

בבקשה תפסיק להמציא דברים אשר לא כתבתי,תקרא את מה שאני כותב במקום לדמיין את מה שאני כותב.

אני כבר לא יודע אם אתה מסתלבט או שאתה באמת מאמין למה שאתה  כותב?

הציוד שאני מחזיק מתאים לסדר גודל של מופעים של אלפי אנשים

או חתונות יוקרה

בנאדם שעושה יום הולדת בבית או שם 2 רמקולים על רכב, יהיה לו יותר זול ללכת לקנות בחנות רמקול ב 2000 שח במקום להגיע אליי. 

אתה כנראה ממש לא מבין את המימדים,

אין לי ציוד שמשכירים  למשפחה שעושה קריוקי בבית. הציוד שלי מתאים למופעים וככה גם המחיר שלו

בשגרה יש אנשים שעושים מסיבות בוילות ומשכירים ממני ציוד, אלה אנשים עם המון כסף, לא אנשים שמארחים 30 איש ואוספים מכל אחד 100 שח ומשמיעים מוזיקה מאייפון.

הציוד שמשתמשים במופעים בטלוויזיה שייך לחברת קבלן שעובדת עם הטלוויזיה וככה גם הציוד של זאפה

אתה  מנסה להשמע חכם ולהראות שאתה מבין משהו בתחום שאין לך שום מושג בו

כבר אמרתי לך, אתה נשמע בדיוק כמו שאני יכול להשמע אם אני אקרא מאמר של פרופסור ואתחיל לכתוב כאן ביקורת על מינון תרופות כזה או אחר שאני ממליץ לתת לחולים

אתה לא מבין את הסדר גודל של העבודות שאני עושה ולא את עלות הציוד שאני מחזיק. זה לא ציוד שמשכירים לבנאדם שעושה על האש בבית וכדי לחסוך לך את התגובה הטיפשית הבאה: גם לא למי שעושה מסיבת שיחרור  בבית, או הצעת נישואים. אני גם לא עושה מסיבות זום, אני לא שם. נתתי לך דוגמא וחשבתי שתבין אותה. בדיוק מאותה סיבה שפרופסור ברבש לא הולך לעשות השלמת הכנסה בביקור רופא ולמדוד חום לאנשים שמגיעים לשם.

מקווה שהבנת את התשובה ואם לא, פשוט תסתכל על ההפגנה של עובדי הבמה שהייתה אתמול ותראה כמה בכיינים היו שם, כולם יכלו להשכיר רמקולים למסיבות בית ב-150שח אבל הם מעדיפים לבכות. בגדול עלית עלינו, אל תגלה לאף אחד

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 שעה, arturkopit כתב:

יש אינספור אנשים אשר עוסקים בהגברה ומוצאים דרך לעבוד ולשגשג בתקופה הזאת,מעניין איך רק אתה יושב בבית ומתלונן.

תראה, יש כאלה שבאמת באמת נדפקו, לדוגמא מומחים לסאונד בהפקות ענק שזהו - נסגר הברז ולא יהיה בקרוב שום דבר. (אה טראנפורטר? אני מכיר גם כאלה)

לפני 2 שעות, Transporter כתב:

עצוב מאוד

יהיו עוד אלפים כאלה   ועל זה דברתי

הממשלה לא סופרת אותם

אתה כול הזמן מבדיל בין עצמאים לשכירים.

כמה ניסיון יש לך בתור שכיר ואם זה היה בגיל שהוא נגיד מעל 23-24?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 21 שעות, Transporter כתב:

אני רוצה להפנות שאלה לכל חברי הפאנל שנמצאים איתי כאן @ChemGuy85 @David32  @korola @sperial @ELI 205  @m3x7r3m3

ניסיתם כמה וכמה פעמים להגיד לי שאף אחד לא ירצה ללכת לאירועים כשיחזרו לשיגרה

ראיתם מה קורה בקיונים ?

במכוני כושר?

אנשים הולכים כמו משוגעים

זוכרים שאמרתי לכם שזה מה שיהיה?

איפה כתבתי דבר כזה?

אני לא נביא ולא יודע מה יקרה מחר ובטח לא יודע מה אנשים ירצו לעשות.

למען האמת זה גם לא מי יודע מה מעניין אותי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חבר,אנשים הולכים תחת מגבלות דיי נוקשות.

לחדר כושר צריך להרשם מראש באפליקציה,הם מחויבים בחיטוי ובהפרדה.

איך יעשו הופעה בירקון עם מדידת חום לכל הנכנסים?איך יאכפו מסיכות?

חתונה של 1000 איש אותו הסיפור,אנשים מתקהלים וצמודים,זה נוגד את כל הרעיון של ריחוק.

אני מאחל לך שפע של פרנסה,וממש לא מדבר ממקום רע.

אבל אירועים כפי שהכרנו,יחזרו כשיהיו פה אפס נדבקים או כשימצאו חיסון או בדיקה על המקום.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הפידבק הקטן שקיבלתי על המכון שבו נהגתי להתאמן עד הקורונה הוא שאתמול הגועו אליו בודדים. אפילו אשתי שמכורה לגמרי הבינה שהיא צריכה לחכות עוד זמן מה ולראות את ההתףתחויות. ביחנתיים אנחנו צועדים בשכונה (שמאד לא ידידותית לצועד, בגלל שיפועים תלולים) והפלדנקרייז יחכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבר,אנשים הולכים תחת מגבלות דיי נוקשות.
לחדר כושר צריך להרשם מראש באפליקציה,הם מחויבים בחיטוי ובהפרדה.
איך יעשו הופעה בירקון עם מדידת חום לכל הנכנסים?איך יאכפו מסיכות?

חתונה של 1000 איש אותו הסיפור,אנשים מתקהלים וצמודים,זה נוגד את כל הרעיון של ריחוק.

אני מאחל לך שפע של פרנסה,וממש לא מדבר ממקום רע.
אבל אירועים כפי שהכרנו,יחזרו כשיהיו פה אפס נדבקים או כשימצאו חיסון או בדיקה על המקום.

לזכותו יאמר שהוא לא אמר שיהיו אירועים אלא שאנשים ירוצו חזרה לאירועים המוניים במידה ויהיו. ובזה אני דווקא מסכים איתו - רוב החוגגים הם צעירים ו/או כאלה שהקורונה לא עניינה/מעניינת/תעניין אותם, מספיק לראות את חופי הים היום לדוגמה. תפתח הופעה ל-5,000 איש - בטוח יהיו 5,000 שיגיעו. תעשה חתונה ל-500 איש - כנראה שהרוב יגיעו.

אם יאשרו לעשות דברים כאלה בקרוב, זה כבר סיפור אחר לגמרי. כרגע נראה שזה רחוק.
פורסם
לפני 29 דקות, sperial כתב:

הפידבק הקטן שקיבלתי על המכון שבו נהגתי להתאמן עד הקורונה הוא שאתמול הגועו אליו בודדים. אפילו אשתי שמכורה לגמרי הבינה שהיא צריכה לחכות עוד זמן מה ולראות את ההתףתחויות. ביחנתיים אנחנו צועדים בשכונה (שמאד לא ידידותית לצועד, בגלל שיפועים תלולים) והפלדנקרייז יחכה.

פלדנקרייז זה לא הספורט הזה שמנסים לא להרדם שעה וחצי? 

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, arturkopit כתב:

בן אדם, תוריד את הרגל מהגז. טרנספורטר מגיע מהענף, הוא בנה עסק, הוא התפרנס ממנו הרבה שנים וכנראה הגיע די רחוק בתחומו. די לנסות לחנך אותו כיצד הוא צריך לעבוד בעולם תוכן שלו. שחרר. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 2 שעות, Transporter כתב:

אני כבר לא יודע אם אתה מסתלבט או שאתה באמת מאמין למה שאתה  כותב?

הציוד שאני מחזיק מתאים לסדר גודל של מופעים של אלפי אנשים

או חתונות יוקרה

בנאדם שעושה יום הולדת בבית או שם 2 רמקולים על רכב, יהיה לו יותר זול ללכת לקנות בחנות רמקול ב 2000 שח במקום להגיע אליי. 

אתה כנראה ממש לא מבין את המימדים,

אין לי ציוד שמשכירים  למשפחה שעושה קריוקי בבית. הציוד שלי מתאים למופעים וככה גם המחיר שלו

בשגרה יש אנשים שעושים מסיבות בוילות ומשכירים ממני ציוד, אלה אנשים עם המון כסף, לא אנשים שמארחים 30 איש ואוספים מכל אחד 100 שח ומשמיעים מוזיקה מאייפון.

הציוד שמשתמשים במופעים בטלוויזיה שייך לחברת קבלן שעובדת עם הטלוויזיה וככה גם הציוד של זאפה

אתה  מנסה להשמע חכם ולהראות שאתה מבין משהו בתחום שאין לך שום מושג בו

כבר אמרתי לך, אתה נשמע בדיוק כמו שאני יכול להשמע אם אני אקרא מאמר של פרופסור ואתחיל לכתוב כאן ביקורת על מינון תרופות כזה או אחר שאני ממליץ לתת לחולים

אתה לא מבין את הסדר גודל של העבודות שאני עושה ולא את עלות הציוד שאני מחזיק. זה לא ציוד שמשכירים לבנאדם שעושה על האש בבית וכדי לחסוך לך את התגובה הטיפשית הבאה: גם לא למי שעושה מסיבת שיחרור  בבית, או הצעת נישואים. אני גם לא עושה מסיבות זום, אני לא שם. נתתי לך דוגמא וחשבתי שתבין אותה. בדיוק מאותה סיבה שפרופסור ברבש לא הולך לעשות השלמת הכנסה בביקור רופא ולמדוד חום לאנשים שמגיעים לשם.

מקווה שהבנת את התשובה ואם לא, פשוט תסתכל על ההפגנה של עובדי הבמה שהייתה אתמול ותראה כמה בכיינים היו שם, כולם יכלו להשכיר רמקולים למסיבות בית ב-150שח אבל הם מעדיפים לבכות. בגדול עלית עלינו, אל תגלה לאף אחד

אתה חייב להתחיל לקרוא ולהבין את מה שכותבים ולהפסיק להמציא דברים שלא נכתבו.

הציוד שאתה מחזיק,בסופו של דבר הציוד שאתה מחזיק הוא רמקולים אורות וכדומה...אתה טוען שכל הציוד מגיע ביחד ואינך יכול רק להשתמש ברמקול אחד,שניים וכדומה...לא ברור לי איך זה הגיוני אבל מילא.

בנוגע לקטע של ההשוואות שאתה ממשיך להמציא,בבקשה תפסיק.לא רק שהשוואות שלך הינן גרועות אלא אינן גם קשורות לנושא המדובר.

מה הקשר בין מאמר של פרוספור לתחום אשר אתה עוסק בו?בבקשה תסביר לי!

הסדר גודל של העבודות שלך לא קיים כרגע ולא יהיה קיים עד שלא ימצא חיסון או יהיה חיסון עדר.

שוב,לא ברור לי מה הקשר בין פרופסור אשר ילך לעבוד בביקור רופא לבין העובדה שאתה יכול להשכיר את הציוד שלך.

מה שאני מבין מכל התגובות אשר אתה כותב,הוא שאינך מוכן לעבוד כל עוד לא זה לא יהיה בתנאים שלך.ואם זה לא בתנאים שלך הינך דורש פיצוי אשר לא מגיע לך אפילו שקיימת אופציה שתוכל לעשות כסף ולהרוויח.

ציטוט

המחאה אמש ממשיכה מחאה גדולה של אנשי הענף ובהם חברות ההגברה והתאורה, טכנאי הבמה, סאונדמנים, תאורנים, אנשי במות, לוגיסטיקה ומסכי לד. הללו דורשים מממשלת ישראל לפעול למניעת קריסת תעשיית התרבות, האירועים והמופעים, ש-150 אלף אנשיה היו מבין הראשונים שהפסיקו לעבוד עם תחילת התפרצות הקורונה בישראל – ולפי אסטרטגיית היציאה של הממשלה, יהיו האחרונים לחזור לפעילות.

אתה רוצה להגיד לי שכל ה150 אלף איש הינם משכירי של רמקולים ?אם כן,אז ברור שיבכו כל כך הרבה תחרות על שוק כה קטן.

אני מניח שלא הבנת מה הם הפגינו,אבל אני אביא לך הסבר אולי תבין...

ציטוט

על הבמה בגני התערוכה אמר אילן מור, נציג חברות ההגברה, כי המחאה הזו היא מה שהוא חלם עליו בשלושת השבועות האחרונים. "אני רואה חבורת אנשים שרוצה לקחת אחריות על החיים שלה. אנחנו דורשים מתווה חל"ת קורונה כל עוד האירועים נפגעים. אנחנו דורשים פטור מלא מארנונה למחסנים ומתווה מסודר לפתרון. ראש הממשלה אנחנו דורשים את התערבותך המיידית".

אנחנו לא מדברים על ה150אלף האנשים האחרים ,אלא מדברים עלייך ועל חוסר ההבנה שלך של המצב.

לפני 10 דקות, ChemGuy85 כתב:

בן אדם, תוריד את הרגל מהגז. הבן אדם מגיע מהענף, הוא בנה עסק, הוא התפרנס ממנו הרבה שנים וכנראה הגיע די רחוק בתחומו. די לנסות לחנך אותו כיצד הוא צריך לעבוד בעולם תוכן שלו. שחרר. 

נשמה,מה אתה רוצה ממני?

אתה אומר לי לא לנסות לחנך אותו-לא ברור לי כיצד אני אוכל לחנוך מישהו דרך פורום אינטרנטי.מה דעתך על להסביר לי?

התפרנס ועשה ממנו רווח גדול,יש מצב זה נכון ויש מצב זה לא.לא ממש מעניין אותי ולא קשור לדיון שאנחנו מנהלים.

אם כבר מדברים על לשחרר,אז אתה צריך לשחרר ודחוף מהקטע שלך עם הפסימיות,סוף העולם  וקריסת הכלכלה.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, arturkopit כתב:

נשמה,מה אתה רוצה ממני?

אתה אומר לי לא לנסות לחנך אותו-לא ברור לי כיצד אני אוכל לחנוך מישהו דרך פורום אינטרנטי.מה דעתך על להסביר לי?

התפרנס ועשה ממנו רווח גדול,יש מצב זה נכון ויש מצב זה לא.לא ממש מעניין אותי ולא קשור לדיון שאנחנו מנהלים.

דווקא נראה שכן מעניין אותך כי פתחת עליו עיניים גדולות - גדולות. אתה והוא עובדים באותו עולם תוכן? אם לא אין לך מושג על מה אתה מקשקש. לא משהו אישי נגדך, אבל זו האמת. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 5 דקות, ChemGuy85 כתב:

דווקא נראה שכן מעניין אותך כי פתחת עליו עיניים גדולות - גדולות. אתה והוא עובדים באותו עולם תוכן? אם לא אין לך מושג על מה אתה מקשקש. לא משהו אישי נגדך, אבל זו האמת. 

לא,לא פתחתי עליו שום עיניים.אנחנו בפורום אינטרנטי שכל אחד פה יכול לשקר על שמאל וימין.אז המושג 'פתיחת עיניים' הוא שגוי וסתם מגוחך.

אינך יודע במה אני עובד ומה אני עושה למחייתי ומה עשיתי בחיי.

לא ברור לי איך משהו יכול להיות אישי אם אתה אפילו לא מכיר אותי. 

שוב,כמו שכתבתי לו אכתוב לך.לא טוב לך מה שאני כותב?מוזמן לחסום אותי.

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, halperin96 כתב:

פלדנקרייז זה לא הספורט הזה שמנסים לא להרדם שעה וחצי? 

לא יודע, אבל כבר לפני 20 שנה ה-CT הראה שאין לה אף דיסק במקום. אז אחרי הליכה וריצה של 10 ק"מ היא עושה משהו שמקל לה על כאב הגב. אפילו אם זה בתנועות איטיות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...