Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקלטת הרצאות בזום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה קורה חברים, 

אני חייב עזרה בתוכנה להקלטת הרצאות כולל שמע (שהמנחה מדבר והתוכנה תקליט אותו מדבר) כל תוכנה אפשרית שהיא חינמית פשוט לא עובדת 100%- זה אומר שיש באג באמצע ההקלטה והתוכנה פשוט קורסת או שיש תוכנה שמוגבלת לחצי שעה של הקלטה או שבכלל לא שומעים את המרצה מדבר.

חשוב לציין שאני מחפש תוכנה חינמית והכי פשוטה שיש להפעלה ויכולת הקלטת וידיאו כולל הקלטת אודיו של לפחות 4-5 שעות ברצף באיכות 1080P (גם 720P זה בסדר)

יש לי ווינדוס 10 64bit

Thanks.

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם (נערך)

OBS התוכנה הכי טובה להקלטה במחשב, זה כמובן אחרי שעברתי על המון תוכנות שעשו חצי עבודה או פשוט קרסו כמו תוכנת הקלטה של windows xbox שפשוט מפסיקה להקליט אחרי נגיעה לא נכונה במקלדת וגם כשהיא לא קשורה למקשים של ההקלטה, אבל זו דוגמה אחת מיני רבות, תחסוך לעצמך עוגמת נפש ולך רק על OBS, לגבי הקלטה בסמארטפונים אני לא מכיר.

בעיקרון בOBS אתה מחליט איזה OUT PUT אתה מקליט זה גם יכול להיות רק חלון בלי אודיו וגם כל המסך של המחשב. הגדרה היא מאוד אינטואטיבית ונוחה גם לאנשים עם ידע בסיסי

עריכה אחרונה על ידי נמרוד...
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, eladts כתב:

מה רע ביכולת ההקלטה המובנית בזום?

אני חושב שאם המארח של הפגישה לא נותן הרשאה להקלטה - אי אפשר להקליט.
פות"ש לי יש ניסיון טוב עם באנדיקם, גם אם יש הגבלת זמן, אפשר להקליט בחלקים ולחבר הכל בסוף עם כל תוכנת עריכה

פורסם
לפני 6 שעות, Katom כתב:

אני חושב שאם המארח של הפגישה לא נותן הרשאה להקלטה - אי אפשר להקליט.

למיטב ידיעתי ברירת המחדל היא שיש למשתתפים הרשאה להקליט, כלומר המארח צריך באופן אקטיבי לבטל את הההרשאה. בישראל זה אומנם חוקי להקליט שיחה אם רק אחד הצדדים לה מודע לכך, אבל בהרבה מקומות אחרים בעולם זה בניגוד לחוק.

פורסם

זו לא שיחה. זו הרצאה. הרצאה היא פרי עמלו וקנייינו של המרצה ואם הוא לא מאשר שיקליטו אותו מן הראוי לא לעשות את זה. אמנם המון סטודנטים בישראל מייחסים חשיבות מינימלית למוסר כשזה נוגע ללימודים שלהם, אך בכל זאת, הייתי קודם מבקש רשות מהמרצה להקליט אותו. אם יסכים אז בכלל לא תהיה לכם בעיה כי הוא יכול להקליט לתת הרשאה להקליט את ההרצאה ואז תעלו אותה לדרייב ותעשו איתה מה שתרצו (המרה ל-MP3 וכו').

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הורדתי את OBS ומשום מה זה רושם לי =  קידוד עמוס מידי! שקול להנמיך הגדרות וידאו או שימוש בקידוד מהיר יותר

וההקלטה נתקעת והורדתי את הרזולוציה של ההקלטה 

פורסם

מחשב לא ישן ולא חדש לא מזמן קניתי לפני כ3 שנים הורדתי bitrate ל 500 אומנם התקיעות חלקם פסקו אבל ה איכות על הפנים

• תוכן חדש...