Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עם תיקוני פח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך החיפושים שלי לרכב חדש, אני נתקל בהרבה מודעות בהן יש איזושהן פגיעות פח כאלה ואחרות.
אני מבין שלרוב פגיעות פח נכנסות תחת הקטגוריה של משמעות שולית (כמובן שאקח את הרכב לבדיקה).
השאלה היא כזאת: עד כמה בעייתי זה שהיה תיקונים ולא החלפה של חלקי פח (פגושים בעיקר)? כמה בעייתי אם היה פגיעה בכנפיים של הרכב ודלתות למשל לעומת פגושים? על מה לשים דגש כאשר אני בודק את הרכב? (מעבר למכון בדיקה)
השאלה הנשאלת היא בעיקר על  תיקונים  ולא על החלפה, שלמעשה פותרת את הבעיה (במידה והשלדה אכן נקייה).

פורסם

השאלה מה אתה קונה? אם רכב חדש יחסית 0-3 שנים על הכביש ומדובר ברכב נפוץ, הייתי מתעקש על רכב נקי לגמרי. 

אם מדובר ברכב ישן יותר וסהכ בוצעה עבודת פחחות טובה ללא סימני תיקון נראים לעין נורמלית, בהנחה ששאר הפרמטרים כמו טיפולים, מחיר רכישה וכו' טובים לא הייתי שולל על צביעת כנף/דלת. 

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מחפש רכבים ספוטיבים, לא הכי נפוצים על הכביש, התקציב יחסית רחב לכן טווח השנים של הרכבים בערך 2010-2017 בגג.
ולא בהכרח מדובר רק בצביעה, תיקוני צבא לגיטימי לגמרי לשנתונים הנמוכים יותר, השאלה אם יכולים להיות תיקונים של הפח( ריתוכים כאלו ואחרים, לא ממש מבין בזה) ועד כמה זה קריטי.

פורסם

ריתוך יכול להיות, אך אם הגיע למצב כזה כניראה שהייתה תאונה ולא מכה קלה.

תאונה שבה החליפו דלת בלבד גם לא נורא, לוודא שאין רעשי רוח או חדירת מים, אך אם הייתה פגיעה בעמודים זאת כבר שילדה.

כנפיים קדמיים מחוברים עם ברגים, הבעיה היא יותר עם כנף אחורית שלא ניתנת לפחרוק ע״י ברגים בלבד, ואם יש צורך חותכים ומרתכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...